ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ουκρανία: 64χρονος κάρφωσε δύο καρφιά στο κεφάλι του για να βάλει τέλος στη ζωή του αλλά επέζησε

Ουκρανία: 64χρονος κάρφωσε δύο καρφιά στο κεφάλι του για να βάλει τέλος στη ζωή του αλλά επέζησε

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί σε νοσοκομείο της Ουκρανίας όταν παρέλαβαν έναν 64χρονο που επιχείρησε να αυτοκτονήσει καρφώνοντας στο κεφάλι του δύο καρφιά.

Ο 64χρονος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του μετά από καβγά που είχε με συγγενείς του. Αφού ήπιε μεγάλη ποσότητας βότκας ο 64χρονος μετά τον καβγά πήγε σε αχυρώνα, άρπαξε ένα καρφί μήκους 6 εκατοστών και το κάρφωσε στο κεφάλι του. Όταν αντίληφθηκε ότι η κίνησή του δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελε, τότε ο 64χρονος πήρε ένα δεύτερο καρφί και έκανε την ίδια κίνηση μετά την οποία λιποθύμησε μέχρι να τον βρουν αιμόφυρτο οι συγγενείς του.

Στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τα καρφιά και να του σώσουν τη ζωή μετά από μια πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

«Τα μεταλικά αντικείμενα δεν πείραξαν κάποια ζωτική λειτουργία. Είναι πραγματικό θαύμα ότι επέζησε» δήλωσαν οι γιατροί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εξήγησε ο επικεφαλής του νευρχειρουργικού τμήματος του νοσοκομείου το ένα από τα δύο καρφιά μπήκε δύο ίντσες μέσα στον εγκέφαλό του. «Αν είχε προχωρήσει άλλο ένα χιλιοστό τότε ο άνδρας θα είχε πεθάνει ακαριαία» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.