Το αντικείμενο που ψάρεψε στο ποτάμι έκανε όλη την αστυνομία να ψάχνει (βίντεο)

Το αντικείμενο που ψάρεψε στο ποτάμι έκανε όλη την αστυνομία να ψάχνει (βίντεο)

Το νησάκι του ποταμού Amur είναι ένα δημοφιλές σημείο ψαρέματος για τους ανθρώπους που ζουν στη πόλη Khabarovsk, με πληθυσμό μισού εκατομμυρίου, κοντά στα νοτιοανατολικά σύνορα της Ρωσίας με την Κίνα.

Οπότε οι επισκέψεις σε αυτό το σημείο είναι αρκετά συχνές και συνηθισμένες. Το μόνο που σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο είναι το εύρημα δυο ψαράδων που επισκέφτηκαν την περιοχή.

Στην αρχή βρήκαν ένα αντικείμενο με παράξενο σχήμα για να διαπιστώσουν με τρόμο ότι δεν ήταν κάτι άλλο από ένα ανθρώπινο χέρι…όμως εδώ η ιστορία μόλις αρχίζει.

Μετά το αρχικό σοκ άρχισαν να ψάχνουν καλύτερα την περιοχή για να ανακαλύψουν μια τσάντα γαμάτη με κομμένα χέρια, 54 στον αριθμό και φυσικά να καλέσουν την αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και στο σύνολο της αφού τα ευρήματα μπορούσαν και να οδηγήσουν σε τουλάχιστον 27 ανθρωποκτονίες.

Οι έρευνες δεν έδωσαν οδήγησαν τελικά σε κάποιο αποτέλεσμα με τις αρχές να μπορούν να κάνουν μόνο υποθέσεις. Τα 54 κομμένα χέρια μπορεί να είναι αποτέλεσμα σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ τιμωρίας για κλοπή, ιατρικών ακρωτηριασμών ή ακατάλληλα απορριπτόμενων υπολειμμάτων πτωμάτων που τεμαχίζονται από φοιτητές ιατρικής.

Δείτε το βίντεο με φωτογραφίες από το σημείο και τα…ευρήματα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.