Γεωργία: Ένταση στη Τυφλίδα – Οδομαχίες έξω από τη Βουλή

Γεωργία: Ένταση στη Τυφλίδα – Οδομαχίες έξω από τη Βουλή

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, ένταση επικράτησε έξω από το κοινοβούλιο στην Τιφλίδα, όταν διαδηλωτές ζητούσαν την καθαίρεση του Προέδρου του Κοινοβουλίου και του Υπουργού Εσωτερικών της Γεωργίας.

Συγκρούσεις μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας σημειώθηκαν στην Τιφλίδα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ. Ζητούν την καθαίρεση του Προέδρου του Κοινοβουλίου και του Υπουργού Εσωτερικών της Γεωργίας.

Τεταμένη είναι η κατάσταση έξω από το γεωργιανό κοινοβούλιο.

Οι διαδηλωτές που έχουν συγκεντρωθεί εκεί, ανάμεσα τους και εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης προσπαθούν να εισβάλλουν στο κτήριο του κοινοβουλίου στην Τιφλίδα.

Στα αιτήματά τους η καθαίρεση του Προέδρου του Κοινοβουλίου και του Υπουργού Εσωτερικών της Γεωργίας, όπως ανέφερε νωρίτερα το γεωργιανό κανάλι 1.

Η αστυνομία τους απαγόρευσε την πρόσβαση στο κτίριο.

Μπουκάλια και άλλα αντικείμενα εκτοξεύθηκαν από τους διαδηλωτές, απέναντι σε ειδική μονάδα της αστυνομίας που βρισκόταν στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών αρχών, ορισμένοι διαδηλωτές κατάφεραν να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο του κοινοβουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.