ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Γυναίκα «μετατρέπει» τα tweets του Τραμπ σε… κεντήματα (βίντεο)

ΗΠΑ: Γυναίκα «μετατρέπει» τα tweets του Τραμπ σε… κεντήματα (βίντεο)

Προσπαθώντας να παρακολουθήσει τους ρυθμούς με του οποίους ο Ντόναλντ Τραμπ τουιτάρει, η Αμερικανή καλλιτέχνης και ακτιβίστρια Diana Weymar εγκαινίασε το πρότζεκτ «Tiny Pricks», στο οποίο κεντά κάποια από τα πιο εξοργιστικά τιτιβίσματα του Αμερικανού Προέδρου.

Το πρότζεκτ είναι ανοικτό σε συμμετοχές άλλων και έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη διαμαρτυρία (σε κέντημα) κατά των πολιτικών του Προέδρου που έχει υπάρξει ποτέ! Με πάνω από 700 «tiny pricks».


Η Weymar ξεκίνησε το πρότζεκτ στις 8 Ιανουαρίου του 2018, κεντώντας πάνω σε ένα παλιό εργόχειρο της γιαγιάς της από τη δεκαετία του 1960 το τουίτ του Ντόναλντ Τραμπ «I am a very stable genius». Ανέβασε το αποτέλεσμα στον λογαριασμό της στο Instagram και το «έργο τέχνης-διαμαρτυρία» έγινε viral.

Στόχος τα 2.020 κεντήματα «Τραμπ»
Μιας και η ροή του «unpresidential text» -όπως η ίδια χαρακτηρίζει τα τουίτ του Τραμπ- ανέβασε ρυθμούς με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τους παρακολουθεί, η Weymar άνοιξε το πρότζεκτ στη διεθνή κοινότητα όσων είναι ενθουσιασμένοι με την τέχνη του κεντήματος. Εκτοτε, φανατικοί του κεντήματος έχουν συνεισφέρει αριστουργήματα με κάποια από τα πιο προσβλητικά, ανυπόφορα και ενίοτε διασκεδαστικά τουίτ του Προέδρου. Η ίδια σχεδιάζει να συνεχίσει έως τη λήξη της προεδρικής θητείας του Ντόναλντ Τραμπ και να δημιουργήσει 2.020 «tiny pricks» έως το 2020

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.