O 13χρονος που σκότωσε την 4χρονη αδερφή του για να εκδικηθεί τη μητέρα του (φωτο)

O 13χρονος που σκότωσε την 4χρονη αδερφή του για να εκδικηθεί τη μητέρα του (φωτο)

Ηταν μόλις 13 ετών, όταν αποφάσισε να πληγώσει τη μητέρα του με τον πιο φρικιαστικό τρόπο. Δολοφονώντας με 17 μαχαιριές την τετράχρονη αδερφή του και στερώντας της έτσι και τα δύο της παιδιά.

Μπορεί ο Πιρς Μόργκαν να έχει απασχολήσει την επικαιρότητα για τον άκομψο τρόπο που μιλά ή επιτίθεται (κυρίως σε γυναίκες) στους συνομιλητές του, ωστόσο ο Βρετανός δημοσιογράφος ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ που αναμένεται αν συζητηθεί.

«Ψυχοπαθής με τον Πιρς Μόργκαν» είναι ο τίτλος του ωριαίου ντοκιμαντέρ που ακολουθεί την ιστορία του Αμερικανού Πάρις Μπένετ ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές για την άγρια δολοφονία της 4χρονης αδερφής του.

Ηταν το 2007, στο Τέξας των ΗΠΑ, όταν ο Πάρις ήταν ακόμη μόλις 13 ετών. Η μητέρα του, πρώην ναρκωμανής που πάλευε να αφήσει πίσω της, τις εξαρτήσεις είχε αποκτήσει ένα ακόμη παιδί την Ελλα. Ο Πάρις ένιωθε όπως λέει παραμελημένος από την μητέρα του, που έδειχνε περισσότερη προσοχή στην αδερφή του. Διαθέτοντας ιδιαίτερα κοφτερό μυαλό, το IQ του αγγίζει το 144, ο 13χρονος σχεδιάζει τον τρόπο να εκδικηθεί με τον πιο απίθανο τρόπο τη μητέρα του.

H 4χρονη Ελλα την οποία δολοφόνησε ο αδερφός της στο Τέξας το 2007

Πείθει την γυναίκα που τους προσέχει όσο η μητέρα τους έλειπε, να φύγει. Κατευθύνεται στην κρεβατοκάμαρα όπου κοιμόταν η αδερφή του και αρχίζει να την χτυπά με τον πιο βάναυσο τρόπο. Στη συνέχεια περνά τα χέρια του γύρω από το λαιμό της τετράχρονης και την πνίγει. Ο Πάρις αποτελείωσε την αδερφή του με 17 μαχαιριές σε όλο της το σώμα, με το μαχαίρι της κουζίνας που κρατούσε στο χέρι πριν ακόμη μπει στο δωμάτιο.

Δολοφόνησε την αδερφή του για να εκδικηθεί τη μητέρα του

«Ενας από τους λόγους που επέλεξα να σκοτώσω την αδερφή μου και όχι κάποιον άλλον είναι επειδή γνώριζα πως κάνοντας κάτι τέτοιο θα πλήγωνα την μητέρα μου με τον χειρότερο δυνατό τρόπο» λέει στον δημοσιογράφο πίσω από τα κάγκελα. Ο Πάρις Μπένετ έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνος και ψυχοπαθής και οι συνεντεύξεις μαζί του γίνονται πάντα με τα σίδερα της φυλακής να παρεμβάλλονται μεταξύ εκείνου και του συνομιλητή του.

«Πάντα γνώριζα πως το πιο ολέθριο πράγμα για τη μητέρα μου θα ήταν η απώλεια ενός από τα παιδιά της και βρήκα τον τρόπο να της στερήσω και τα δύο» συμπληρώνει ο Πάρις 12 χρόνια μετά τη δολοφονία. Σκότωσε την αδερφή του και καταδικάστηκε γι’ αυτή την πράξη σε 40 χρόνια φυλακή, στερώντας από τη μητέρα του και τα δύο της παιδιά.

Η οργή που έγινε όλεθρος για μια οικογένεια

Ο Πάρις περιγράφει πως αισθανόταν μέσα του μια οργή, έναν πόνο που δεν μπορούσε να αντέξει. «Για χρόνια είχα μια φωτιά οργής στο στομάχι μου την οποία και κατεύθυνα προς τη μητέρα μου» λέει. Συμπληρώνει δε, πως ένα μέρος του εαυτού του λάτρευε την 4χρονη αδερφή του. «Ενα μέρος του εαυτού μου γνώριζε πως έκανα κακό και αυτό το κομμάτι αγαπούσε την αδερφή μου και θα έκανε τον κόσμο άνω κάτω για εκείνη» αναφέρει σήμερα. «Αλλά υπήρχε μια άλλη πλευρά μου, πληγωμένη, διεστραμμένη, σκοτεινή… εκείνη που πονούσε τόσο και ήθελε να περάσει τον πόνο σε κάποιον άλλον» προσθέτει.

Ο Πρις Μόργκαν εμφανίζεται σοκαρισμένος από την πραότητα και την απάθεια με την οποία περιγράφει ο 25χρονος σήμερα Πάρις τα γεγονότα που σημάδεψαν για πάντα τη ζωή του και τον έκλεισαν στη φυλακή. «Θυμάμαι την στιγμή που τη μαχαίρωνα πάλευα με τον εαυτό μου να σταματήσω, αλλά δεν πάλεψα αρκετά. Δεν έδωσα σκληρή μάχη» λέει για τη στιγμή της άγριας δολοφονίας της αδερφής του.

Μπορεί ο Πάρις να επιστρέψει στην κοινωνία;

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από την τηλεόραση της ITV την Πέμπτη. Το πρόμο της εκπομπής περιγράφει πως μαζί με τον Πιρς Μόργκαν στις φυλακές βρέθηκαν και πρώην ειδικοί ψυχολόγοι του FBI, οι οποίοι κατέγραψαν τις απαντήσεις του Πάρις προκειμένου να ιχνηλατήσουν το προφίλ του ψυχοπαθή αδερφοκτόνου.

Στο μίας ώρας ντοκιμαντέρ και η μητέρα του δολοφόνου, Τσάριτι. Η γυναίκα που βρήκε τη δύναμη να φτιάξει ξανά τη ζωή της, καθώς έχει αποκτήσει έναν 6χρονο σήμερα γιο, δηλώνει πως έχει συγχωρέσει τον Πάρις. «Είναι γιος μου. Πιστεύω πως δίνει κανείς στα παιδιά του ανιδιοτελή αγάπη. Είναι ψυχοπαθής, αλλά δεν γνωρίζω πως να σταματήσω να αγαπώ τα παιδιά μου» φέρεται να δηλώνει στον Πιρς Μόργκαν.

Ο Πάρις έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος με αναστολή σε κάποια χρόνια από σήμερα. «Τον φοβάμαι, αλλά μπορεί να συμβεί να τον αγαπώ και να τον συγχωρώ και παράλληλα να τον φοβάμαι» λέει για το ενδεχόμενο απελευθέρωσής του, η μητέρα του Τσάριτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο μόνος άνθρωπος για τον οποίο αποτελώ κίνδυνο, είναι ο εαυτός μου γιατί την στιγμή που θα ανιχνεύσω τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μου να επιστρέφει, θα βγάλω τον εαυτό μου από την εξίσωση» σημειώνει από την πλευρά του ο Πάρις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.