ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτό είναι το μοντέλο που έπαθε σοβαρά εγκαύματα μετά από φωτογράφιση (φωτό)

Αυτό είναι το μοντέλο που έπαθε σοβαρά εγκαύματα μετά από φωτογράφιση (φωτό)

Μόλις 22 χρονών η Robyn-Lee Jansen από το Βανκούβερ έζησε μια περιπέτεια που δύσκολα θα ξεχάσει.

Κατά τη διάρκεια φωτογράφισης, με κόνσεπτ που ήθελε πραγματικές φωτιές να περιτριγυρίζουν τα μοντέλα, βρέθηκε εκτεθειμένη όταν οι φλόγες πήραν ανεξέλεγκτη τροχιά, και κατέληξε στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα στο σώμα της.

Το ατύχημα συνέβη όταν λόγω βιασύνης του φωτογράφου, έριξαν παραθινέλαιο στις φλόγες για να δυναμώσουν γρήγορα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν απρόβλεπτο. Οι φλόγες περικύκλωσαν το μοντέλο και η ίδια κατέληξε στο νοσοκομείο με το 25% του κορμιού της να έχουν υποστεί εγκαύματα 2ου βαθμού.

Η 22χρονη βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο για αποκατάσταση, καθώς η περίπτωσή της απαιτούσε αφαίρεση του νεκρού ιστού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.