ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γαλλίδα απειλείται με βαρύ πρόστιμο επειδή βιντεοσκόπησε άνδρα που αυνανιζόταν μπροστά της στο τρένο (βίντεο)

Γαλλίδα απειλείται με βαρύ πρόστιμο επειδή βιντεοσκόπησε άνδρα που αυνανιζόταν μπροστά της στο τρένο (βίντεο)

Κύμα αλληλεγγύης έχει προκαλέσει στη Γαλλία η 37χρονη Νατάσα Μπρα που βίωσε μία άσχημη εμπειρία ενώ επέβαινε σε τρένο όταν ένας άγνωστος άνδρας άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της.

Η γυναίκα αισθάνθηκε ντροπή και πανικό και η πρώτη της κίνηση ήταν να βγάλει το κινητό της και να τραβήξει το επίμαχο βίντεο. Ήταν μία αυθόρμητη κίνηση για να υπερασπιστεί τον εαυτό της έχοντας ως ντοκουμέντο αυτό που έζησε, όπως δήλωσε η ίδια αργότερα.

Η 37χρονη Μπρα ανέβασε το βίντεο στα social media με τους χρήστες να σπεύδουν να της εκφράσουν την συμπαράστασή τους για την άσχημη εμπειρία της. Ωστόσο, η ίδια βρήκε τον μπελά της καθώς η κίνησή της να ανεβάσει στα social media το επίμαχο βίντεο χωρίς να θολώσει το πρόσωπο του άνδρα, θεωρείται ποινικό αδίκημα στη Γαλλία.

https://twitter.com/Onlygold20/status/1142525762915975168


Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο άνδρας που αυνανιζόταν μπροστά της για αρκετή ώρα, αντιμετωπίζει πρόστιμο ύψους 15 χιλιάδων ευρώ ενώ η ίδια μπορεί να τιμωρηθεί με αρκετά μεγαλύτερη ποινή αφού παραβίασε την ιδιωτική του ζωή.

Από την γαλλική εταιρεία σιδηροδρόμων ανακοινώθηκε ότι στην κυρία Μπρα θα μπορούσε να επιβληθεί τριπλάσιο χρηματικό πρόστιμο σε σχέση με τον άνδρα για παραβίαση των αυστηρών νόμων περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Η Νατάσα Μπρα ισχυρίζεται ότι καθώς ταξίδευε με το τρένο από το Παρίσι στο Πουατιέ, ο άνδρας αυτός την πλησίασε, κάθισε κοντά της και άρχισε να αυνανίζεται κοιτώντας την στα μάτια.

Η Μπρα, που είναι αντιπρόεδρος της «MoiAussiAmnesie», μιας ομάδας που παρέχει υποστήριξη σε θύματα σεξουαλικής επίθεσης που υποφέρουν από αμνησία, έβγαλε το κινητό της και κατέγραψε το περιστατικό.Χωρίς να θολώσει το πρόσωπο του άνδρα, ανέβασε το επίμαχο βίντεο το οποίο είχε πάνω από 110 χιλιάδες κλικ.

Η ίδια έγραψε στο Twitter: «Παρίσι> Πουατιέ από το TGV (περίπου μία ώρα κι ένα τέταρτο) μ’ έναν άντρα που αλλάζει θέσεις και κάθεται μπροστά μου, με κοιτάζει και αυνανίζεται … κι έχει ακόμα δουλειά!».

Η εταιρεία σιδηροδρόμων SNCF έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για τις «δύσκολες συνθήκες» που αντιμετώπισε η Γαλλίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «L’ Observateur» , o άνδρας θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης ενός έτους και να του επιβληθεί πρόστιμο ύψους 15 χιλιάδων ευρώ. Αλλά και η Νατάσα Μπρα μπορεί επίσης να τιμωρηθεί με φυλάκιση και πρόστιμο ύψους 45 χιλιάδων ευρώ γιατί χωρίς να έχει την συγκατάθεσή του άνδρα, ανέβασε το πρόσωπό του στο διαδίκτυο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.