Νέα μόδα στις ΗΠΑ: Μητέρα δημοσίευσε βίντεο με την κόρη της να γλείφει ιατρικά εργαλεία (φωτο)

Νέα μόδα στις ΗΠΑ: Μητέρα δημοσίευσε βίντεο με την κόρη της να γλείφει ιατρικά εργαλεία (φωτο)

Ξεπέρασε τα όρια η νέα «μόδα» στις ΗΠΑ που θέλει κάποιους να γλείφουν διάφορα προϊόντα και στη συνέχεια να τα επιστρέφουν στα ράφια των καταστημάτων.

Αυτή τη φορά μία 30χρονη γυναίκα στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα έφτασε στο σημείο να βιντεοσκοπήσει την κόρη της να γλείφει ένα ιατρικό εργαλείο (σ.σ. γλωσσοπίεστρο) μέσα σε κλινική και να το επιστρέφει στη θέση που το είχαν αφήσει οι γιατροί.

Το θράσος της, όμως δεν σταμάτησε εκεί!

Η 30χρονη μητέρα έκρινε πως ήταν καλή ιδέα να ανεβάσει το βίντεο στο Snapchat, με την ακόμη πιο προκλητική λεζάντα «μην μου λέτε πώς να ζήσω τη ζωή μου».

Η μητέρα συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης και οδηγήθηκε στις φυλακές της κονητείας Duval, αμέσως μόλις οι Αρχές ενημερώθηκαν για το βίντεο.

«Εκανα απλά χαζομάρες με τα παιδιά μου» αρκέστηκε απλά να δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της στο News4Jax.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 30χρονη, εάν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει πρόστιμο ύψους 10.000 δολαρίων και μέγιστη ποινή φυλάκισης 30 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.