ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαφιόζικο χτύπημα σε γνωστό ποδοσφαιριστή έξω από το σπίτι του – Είχε δεχτεί απειλές από τον Πιστόριους

Μαφιόζικο χτύπημα σε γνωστό ποδοσφαιριστή έξω από το σπίτι του – Είχε δεχτεί απειλές από τον Πιστόριους

Ο Μαρκ Μπάτσελορ, σταρ του νοτιοαφρικανικού ποδοσφαίρου, έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανές τον γάζωσαν στην κυριολεξία το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Ο νεκρός πλέον ποδοσφαιριστής είχε ισχυριστεί ότι ο επίσης διάσημος αθλητής, Όσκαρ Πιστόριους τον είχε απειλήσει ότι θα του σπάσει τα πόδια. Οι δυο άνδρες είχαν τσακωθεί για τα μάτια μιας γυναίκας στο παρελθόν ενώ ο ποδοσφαιριστής μάλιστα ήταν παρών σε όλη την διάρκεια της θρυλικής δίκης του Πιστόριους ο οποίος καταδικάστηκε για την δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ. Καθόταν μάλιστα με την οικογένεια της άτυχης Ρίβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ποδοσφαιριστής πρώην παίκτης των Kaizer Chiefs και των Orlando Pirates είχε πει ότι ο Πιστόριους τον είχε απειλήσει γιατί πίστευε ότι είχε σχέση με την τότε φίλη του Σαμάνθα Τέιλορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.