ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανήκουστο! Παιδεραστής καταθέτει αγωγή σε βάρος του θύματός του

Ανήκουστο! Παιδεραστής καταθέτει αγωγή σε βάρος του θύματός του

Δικαστική αγωγή σε βάρος του θύματός του επιθυμεί να ασκήσει ένας παιδεραστής, ο οποίος αποπειράθηκε να το βιάσει πριν από 30 χρόνια.

Ο Ronald Webb θέλει να ασκήσει αγωγή σε βάρος του θύματος, το οποίο ήταν 13 ετών όταν δέχθηκε επίθεση στο μπάνιο του σπιτιού του Webb στο Swindon, Wiltshire, το 1986.

Ο 75χρονος Webb καταδικάστηκε για απόπειρα βιασμού. Ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες δεν είναι αληθινές και τηλεφώνησε την περασμένη εβδομάδα στην Αστυνομία του Wiltshire για να ανακοινώσει την πρόθεσή του.

Ο εισαγγελέας James Tucker δήλωσε στο ντετέκτιβ του δικαστηρίου Adrian Bray ότι έλαβε την κλήση από τον Webb στις 8 Ιουλίου. Ο Webb απελευθερώθηκε με περιοριστικούς όρους, όπως απαγόρευσης της κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες μέχρι την ακρόασή του στις 26 Ιουλίου. Το δικαστήριο άκουσε πώς την ημέρα της απόπειρας βιασμού, έβαλε να δει μια πορνογραφική ταινία, αφού υποδέχτηκε το θύμα στο σπίτι του.

Ο Webb επιτέθηκε στο αγόρι όταν ο έφηβος πήγε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Αφού εισέβαλε στην τουαλέτα, στρίμωξε το αγόρι και του κατέβασε τα σορτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αγόρι κατόρθωσε να δραπετεύσει όταν ο Webb αποστασιοποιήθηκε από τις φωνές των φίλων του, έξω από το σπίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.