Η αντίδραση του συζύγου της άτυχης βιολόγου όταν τον ενημέρωσαν για το άγριο έγκλημα

Η αντίδραση του συζύγου της άτυχης βιολόγου όταν τον ενημέρωσαν για το άγριο έγκλημα

Σοκαρισμένη και συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ιτον, μετά τις αποκαλύψεις για τον τρόπο που δολοφονήθηκε η άτυχη γυναίκα.

Ο σύζυγός της με τα παιδιά τους, είχαν βρεθεί στη Κρήτη, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της, καθώς ήταν εξαφανισμένη για έξι ημέρες. Oταν βρέθηκε άρχισαν οι έρευνες για τον δράστη, τον οποίο και εντόπισαν, αποκαλύφθηκαν τα πάντα. Ο φερόμενος ως δράστης, παραδέχτηκε το έγκλημα, λέγοντας στις Αρχές πως την βίασε και την σκότωσε.

Στην διάρκεια των ερευνών, ο επικεφαλής των ερευνών συνήθιζε να ενημερώνει τηλεφωνικά τον σύζυγο της 60χρονης βιολόγου. Oταν βρήκαν τον δράστη και τον ενημέρωσαν γι’ αυτό, ο σύζυγος απέφυγε να ρωτήσει πολλές λεπτομέρειες. Ρώτησε μόνο το ποιος είναι και το ποιο ήταν το κίνητρό του, σύμφωνα με το cretalive.gr. Μόλις οι αστυνομικοί του είπαν πως πριν την σκοτώσει, την βίασε, ο σύζυγός της ξέσπασε σε λυγμούς και δεν ήθελε να ακούσει περισσότερα. Έδωσε το ακουστικό στην αδερφή του θύματος, που με την σειρά της περίμενε συντετριμμένη να ακούσει λεπτομέρειες.

Την Παρασκευή η απολογία του 27χρονου κατηγορούμενου
Ο 27χρονος δράστης αφού ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του, πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Ο φερόμενος δολοφόνος της Σούζαν Ιτον, παραδέχτηκε στην αστυνομία πως την χτύπησε με το αυτοκίνητο και την βίασε, ενώ πριν την σκοτώσει, την είχε μαχαιρώσει, προκειμένου να σταματήσει να φωνάζει, ώστε να μην την ακούσει κάποιος περαστικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχει κάνει άλλες δύο απόπειρες στο παρελθόν, καθώς δύο γυναίκες ανέφεραν ότι ένας οδηγός με λευκό αυτοκίνητο τις είχε χτυπήσει και τις κυνηγούσε, με την μία από αυτές, από την Λιθουανία, να αναφέρει πως της επιτέθηκε ενώ έκανε τζόκινγκ, όπως ακριβώς και στη περίπτωση της 60χρονης Αμερικανίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.