ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε καταλάθος την 6χρονη κόρη του με μπάλα του γκολφ

ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε καταλάθος την 6χρονη κόρη του με μπάλα του γκολφ

Τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα 6χρονο κοριτσάκι σημειώθηκε στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά τη διάρκεια αγώνα σε γήπεδο γκολφ.

Τι συνέβη; Ο μπαμπάς του θύματος χτύπησε την μπάλα του γκολφ, η οποία κατά λάθος έπεσε πάνω στο κοριτσάκι και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Το χτύπημα ήταν μοιραίο, με συνέπεια το παιδάκι να χάσει τη ζωή του.

Ο πατέρας, που αποκαλούσε την κορούλα του «κολλητό του γκολφ», την έπαιρνε πάντα μαζί του, ενώ και η 6χρονη διασκέδαζε κάθε της παρουσία στο γήπεδο. Η τελευταία παρουσία της Aria Hill, ωστόσο, έμμελλε να είναι και μοιραία. Το κοριτσάκι καθόταν στο αυτοκίνητο του γκολφ, σε απόσταση τουλάχιστον 18 μέτρων, όταν δέχθηκε την μπάλα στο κεφαλάκι της.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ωστόσο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατό να σωθεί. Η 6χρονη κουκλίτσα άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αργότερα, τη νύχτα, στο νοσοκομείο, καθώς το κτύπημα είχε συνθλίψει τον εγκέφαλό της.

Η οικογένεια με το άτυχο κοριτσάκι και τα άλλα δύο παιδάκια τους
Ήταν ένα δυστύχημα αδιανόητο και πρωτοφανές, δήλωσε ένας από τους υπεύθυνους του γηπέδου γκολφ, ενώ οι συγγενείς και οι φίλοι του πατέρα δήλωσαν ότι ο ίδιος ήταν απαρηγόρητος και δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Ο θείος του κοριτσιού, Ντέιβιντ Σμιθ, δήλωσε στα αμερικανικά ΜΜΕ ότι «ήταν κάτι που έκαναν πάντα μαζί. Της άρεσε πολύ και το διασκέδαζε. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό και για τους δύο και το απολάμβαναν».

Η τραγική ιστορία προκάλεσε συγκίνηση σε πολύ κόσμο στις ΗΠΑ, ενώ οργανώσεις συγκέντρωσαν το ποσό των 22.000 δολαρίων για τα έξοδα της κηδείας της 6χρονης Aria Hill.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι ευγνόμωνες για όλη την αγάπη, την υποστήριξη και τις προσευχές των συμπολιτών μας αυτές τις δύσκολες για εμάς ώρες. Αισθανθήκαμε πραγματικά παρηγοριά. Η Aria ήταν δημιουργική, μοναδική και γεμάτη αγάπη για όλους με τους οποίους ήρθε σε επαφή. Υπάρχει ένα τεράστιο κενό στην καρδιά μας που μας την πήραν στον Ουρανό. Πετάξε ψηλά το μικρό αγγελάκι μου…», δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού, Talysa.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.