ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεατής μαχαίρωσε ηθοποιό επάνω στη σκηνή και αυτός σώθηκε από ένα κουμπί!

Θεατής μαχαίρωσε ηθοποιό επάνω στη σκηνή και αυτός σώθηκε από ένα κουμπί!

Ένας δημοφιλής ηθοποιός του Χονγκ Κονγκ δέχτηκε ξαφνικά επίθεση με μαχαίρι από έναν άγνωστο σε αυτόν θεατή που παρακολουθούσε διαφημιστική εκδήλωση στην ηπειρωτική Κίνα.

Ο 64χρονος ηθοποιός Simon Yam Tat wah ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος και μιλούσε στην εκδήλωση για ένα νέο κατάστημα του Beijing Easyhome στην πόλη Zhongshan, επαρχία Γκουανγκντόνγκ το Σάββατο το πρωί, όταν και διαδραματίστηκε το επεισόδιο.

Ο ηθοποιός και παραγωγός ταινιών καλωσόριζε επισκέπτες στη σκηνή. Τότε ένας από τους θεατές σηκώθηκε ξαφνικά και μαχαίρωσε τον 64χρονο στην κοιλιά του.

Ένα δεύτερο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει τον ηθοποιό να καλεί σε βοήθεια κρατώντας την πληγή στο στομάχι του ζητώντας απεγνωσμένα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο .

«Ο Yam είχε τις αισθήσεις του παρά το τραύμα», δήλωσε εκπρόσωπός του στα τοπικά ΜΜΕ. Πρόσθεσε πως στο νοσοκομείο θα μείνει για ιατρική υποστήριξη και πως εκτός από το στομάχι τον τραυμάτισε με το μαχαίρι και στα χέρια. Εκτίμησε μάλιστα πως ίσως το μοναδικό κουμπί με το οποίο ήταν κουμπωμένο το σακάκι του να του έσωσε και τη ζωή του.

Ο ύποπτος συνελήφθη από την αστυνομία. Το κίνητρο του δράση της επίθεσης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.