Χάος στο Λονδίνο: Έπεσαν δακρυγόνα σε συρμό του μετρό

Χάος στο Λονδίνο: Έπεσαν δακρυγόνα σε συρμό του μετρό

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο (20/07) σε έναν συρμό στο Oxford Circus, στο κεντρικό Λονδίνο.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως εξαιτίας του περιστατικού αρκετοί άνθρωποι υπέφεραν από βήχα, παρουσίασαν δυσκολία στο να αναπνεύσουν και έπρεπε να λάβουν βοήθεια από νοσηλευτές.

H βρετανική αστυνομία αναζητά δύο άνδρες οι οποίοι έριξαν δακρυγόνα μέσα στο μετρό του Λονδίνου κατά τη διάρκεια ενός καβγά. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι αιτίες και οι συνθήκες υπό τις οποίες ξεκίνησε ο καβγάς μέσα στο μετρό, ούτε πόσα άτομα συμμετείχαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας 26χρονος επιβάτης που ήταν μέσα στον συρμό την ώρα του περιστατικού είπε πως η επίδραση των δακρυγόνων κράτησε περίπου μία ώρα. Χαρακτήρισε την κατάσταση «αρκετά τρομακτική» καθώς το βαγόνι του συρμού ήταν εκείνη τη στιγμή σχεδόν γεμάτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.