Βίντεο: Μηχανικός σκάφους καταγράφει τον τυφώνα εν πλω

Ενα σπάνιο, βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που τυφώνας χτυπάει θαλάσσια περιοχή, ήρθε στη δημοσιότητα από έναν άνθρωπο που έζησε τη μανία της φύσης μέσα σε σκάφος.

Πρόκειται για τον μηχανικό σκαφών Κόρεϊ Σμιθ, ο οποίος την ώρα που έκανε εργασίες σε σκάφος βρέθηκε να παλεύει με κύματα θηρία σε ακτή των ΗΠΑ, καθώς την περιοχή χτύπησε τυφώνας με τους ανέμους που έπνεαν στην περιοχή να φτάνουν τα 180 χιλιόμετρα την ώρα.

Ο μηχανικός ακούγεται στο βίντεο να φωνάζει «είναι τρελό» την ώρα που γύρω του η θάλασσα φουσκώνει και κυριολεκτικά κάνει ό,τι θέλει τα αραγμένα σκάφη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι τρελό», φωνάζει από το σκάφος μόλις ξεσπά ο τυφώνας
Μία άκρως επικίνδυνη κατάσταση έζησε ο μηχανικός πάνω στο σκάφος όταν η θάλασσα αγρίεψε και έκανε ό,τι ήθελε τα σκάφη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.