ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αεροδρόμιο Νεας Υόρκης: Υπάλληλος απελύθη γιατί έγραψε σε επιβάτη ότι είναι άσχημος!

Αεροδρόμιο Νεας Υόρκης: Υπάλληλος απελύθη γιατί έγραψε σε επιβάτη ότι είναι άσχημος!

Υπάλληλος σε αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης βρήκε αστείο να δώσει ραβασάκι σε επιβάτη, στο οποίο του έγραφε πως είναι άσχημος.

Η αλλοπρόσαλλη αντίδραση της γυναίκας έλαβε χώρα τον Ιούνιο, ωστόσο το όλο περιστατικό έγινε γνωστό μέσα στην εβδομάδα. Συγκεκριμένα, ο Νιλ Στράσνερ, ο επιβάτης που έγινε στόχος της κακόγουστης φάρσας, είχε ζητήσει από την ασφάλεια του αεροδρομίου το απόσπασμα από την κάμερα ασφαλείας, στο οποίο και η υπάλληλος του δίνει το χαρτάκι.

Οπως θα δείτε και στο βίντεο, ο άνδρας περνά από τον έλεγχο του αεροδρομίου Great Rochester όταν η γυναίκα του δίνει ένα χαρτάκι. Στη συνέχεια το βίντεο την καταγράφει να αναμένει ώσπου εκείνος να το ανοίξει. Μάλιστα, όπως λέει ο Στράσνερ, του φώναξε από μακριά «δεν θα ανοίξεις το σημείωμα;»

Η υπάλληλος αεροδρομίου απολύθηκε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οταν τελικά ο επιβάτης ανοίγει το ραβασάκι, η υπάλληλος του αεροδρομίου ξεσπά σε γέλια. Ο άνδρας ανέφερε το περιστατικό στους υπεύθυνους και η γυναίκα απολύθηκε. Οπως σημειώνει η διοίκηση της ασφάλειας του αεροδρομίου τέτοια περιστατικά δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.