Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι χωριού στη Ρωσία: 16χρονος έσφαξε με τσεκούρι όλη του την οικογένεια & αυτοκτόνησε

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι χωριού στη Ρωσία: 16χρονος έσφαξε με τσεκούρι όλη του την οικογένεια & αυτοκτόνησε

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι ενός χωριού στη Ρωσία καθώς ένας νεαρός σκότωσε με τσεκούρι όλα τα μέλη της οικογένειάς του πριν δώσει τέλος στη ζωή του! Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, σε ένα χωριό στο Ουλιανόβσκ, κοντά στον ποταμό Βόλγα.

Ο 16χρονος Τίμερλαν που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε τη φήμη άριστου μαθητή και γιου, άρπαξε ένα τσεκούρι και σκότωσε όσους συγγενείς βρήκε στο πέρασμά του, ο παππούς, η γιαγιά, η μητέρα, ο 4χρονος αδελφός και η αδελφή του έπεσαν θύματα της δολοφονικής μανίας του 16χρονου!

Τα ακρωτηριασμένα σώματά τους εντοπίστηκαν το πρωί. Μέχρι τότε, νεκρός ήταν και ο 16χρονος. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο Τίμερλαν σκαρφάλωσε σε μια κεραία κινητής τηλεφωνίας και βούτηξε στο κενό. Λιγοστές είναι οι πληροφορίες που έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα.

Ωστόσο, ρωσικά ΜΜΕ δημοσιεύουν διάφορες λεπτομέρειες, επικαλούμενα πηγές με γνώση των ερευνών. Μεταξύ αυτών, ο Τίμερλαν φέρεται να άφησε πίσω του ένα σημείωμα. «Αποφάσισα να φύγω από αυτή τη ζωή και για να μην στενοχωρήσω τους συγγενείς μου αποφάσισαν να τους πάρω μαζί μου», φέρεται να έγραψε ο Τίμερλαν.

Άλλα δημοσιεύματα παρουσιάζουν μια διαφορετική εκδοχή. Σύμφωνα με αυτά, ο 16χρονος φέρεται να έστειλε στις 3 τα ξημερώματα φωνητικό μήνυμα σε έναν φίλο του, στο οποίο αναφέρεται στη «διαρκή σύγκρουση» με τη μητέρα του και τα δύο αδέλφια του και να λέει ότι η δολοφονία είναι η μοναδική λύση. Από την άλλη, βέβαια, εξομολογείται ότι αγαπούσε τον παππού και τη γιαγιά του κι έτσι αποφάσισε να τους δολοφονήσει κι αυτούς ώστε να μην αναστατωθούν από τον θάνατο της υπόλοιπης οικογένειας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιστεύεται ότι ο Τίμερλαν θα μπορούσε να πάσχει από σχιζοφρένεια. Σύμφωνα με αναφορές, ο 16χρονος που μεγάλωσε χωρίς πατέρα, είχε εξαιρετικές επιδόσεις στο σχολείο και αυτοί που τον γνώριζαν, τον περιέγραψαν σαν ένα φιλικό και χαρούμενο έφηβο που δεν υπήρξε ποτέ επιθετικός, πριν προχωρήσει στη μαζική δολοφονία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.