ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μαγειρική με πρώτη ύλη το…σπέρμα

Μαγειρική με πρώτη ύλη το…σπέρμα

Αν νομίζεις ότι τα έχει δει όλα, περίμενε να διαβάσεις την είδηση που μας έρχεται από το Λονδίνο. Ένας σεφ που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, οργανώνει με μεγάλη επιτυχία, μαθήματα μαγειρικής, όπου οι μαθητές διδάσκονται τη μαγειρική με πρώτη ύλη το σπέρμα.

Μάλιστα για να προσέλθουν στο μάθημα θα πρέπει το σπέρμα που φέρνουν να είναι φρέσκο, λίγων ωρών, ώστε να εκμεταλλευτούν τις θρεπτικές του ιδιότητες. Η γκάμα των πιάτων που θα παρουσιάζονται στο σεμινάριο περιλαμβάνει από ορεκτικά και κυρίως πιάτα με ρύζι ή κοτόπουλο, μέχρι ροφήματα όπως λ.χ το παγωμένο τσάι.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει γίνει προσπάθεια και κατά το παρελθόν να πραγματοποιηθεί, αλλά δεν βρέθηκαν οι τολμηροί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.