Αυστραλία: Κυψέλη με μέλισσες βρέθηκε στο εσωτερικό οροφής

Αυστραλία: Κυψέλη με μέλισσες βρέθηκε στο εσωτερικό οροφής

Μια γιγαντιαία κυψέλη είχε μία γυναίκα στην οροφή του σπιτιού της, στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας.

Η κυψέλη είχε δημιουργηθεί εδώ και δέκα μήνες, ζύγιζε 50 κιλά και μέσα της βρίσκονταν 60.000 μέλισσες.

Η εγκατάσταση της κυψέλης στην οροφή δεν είναι τόσο παράδοξο, όπως εξηγούν οι επιστήμονες. Κάθε άνοιξη, οι μέλισσες σχηματίζουν σμήνη για να αναπαραχθούν. Εάν δεν βρουν ένα φυσικό κοίλο δένδρο, αναζητούν «στέγη» σε τοίχους ή οροφές σπιτιών.

Πάντως η ιδιοκτήτρια του σπιτιού δεν έδειξε να ενοχλείται. Αντίθετα, ήταν πολύ άνετη με τις μέλισσες, μέχρι που κατάλαβε ότι θα πρέπει να μετακινηθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τον μελισσουργό που ανέλαβε το έργο της μετακίνησης, μάλλον δεν ήταν δύσκολο να καταφέρει να «κατευθύνει» τις 60.000 μέλισσες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.