Ρωσική Πρεσβεία – Δεν ενεπλάκη στις έρευνες για τον Πόρο: «Η έρευνα διεξάγεται από την ελληνική πλευρά»

Ρωσική Πρεσβεία – Δεν ενεπλάκη στις έρευνες για τον Πόρο: «Η έρευνα διεξάγεται από την ελληνική πλευρά»

Τα συλλυπητήρια της στους συγγενείς και φίλους του Έλληνα πιλότου που έχασε τη ζωή του μαζί με τους δύο Ρώσους επιβάτες του ελικοπτέρου που συνετρίβη κοντά στον Πόρο, εκφράζει η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα.

Σε δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ρωσική πρεσβεία εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες της στις ελληνικές αρχές για την άμεση κινητοποίηση και την αποτελεσματική επιχείρηση έρευνας. Ως προς την έρευνα των αιτιών της τραγωδίας σημειώνει ότι αυτή διεξάγεται από την ελληνική πλευρά καθώς και ότι δεν υπάρχει αίτημα από τη Ρωσία για συμμετοχή στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Αναλυτικά η δήλωση του γραφείου Τύπου της πρεσβείας της Ρωσίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη συντριβή του ελικοπτέρου στον Πόρο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εκφράζουμε τα συλληπτήρια μας στους συγγενείς και φίλους του Έλληνα πιλότου που έχασε τη ζωή του μαζί με δύο Ρώσους επιβάτες του ελικοπτέρουπου συνετρίβη κοντά στον Πόρο. Ευχαριστούμε τις ελληνικές αρχές για την άμεση κινητοποίηση και την αποτελεσματική επιχείρηση έρευνας, ως αποτέλεσμα της οποίας ανασύρθηκαν και οι τρεις επιβαίνοντες νεκροί. Σε ο,τι αφορά την έρευνα των αιτιών της τραγωδίας, αυτή διεξάγεται από την ελληνική πλευρά. Τα δημοσιεύματα περί δήθεν ρωσικού αιτήματος συμμετοχής στη διερεύνηση της υπόθεσης αποτελούν παραπληροφόρηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.