«Ξέκανε» με 3 λίτρα μαλακτικό 49 χρυσόψαρα επειδή τον χώρισε

«Ξέκανε» με 3 λίτρα μαλακτικό 49 χρυσόψαρα επειδή τον χώρισε

Με έναν απάνθρωπο τρόπο αποφάσισε να εκδικηθεί ένας Βρετανός την επί 12 χρόνια φίλη του επειδή τον παράτησε.

Ο Μπέντζαμιν Άβιλ σε μια «έκρηξη οργής», όπως ειπώθηκε σε δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση, έβαλε μαλακτικό στο ενυδρείο στο οποίο ζούσαν 50 χρυσόψαρα της φίλης του με αποτέλεσμα τα 49 εξ αυτών να πεθάνουν.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στο δικαστήριο ο 36χρονος όχι μόνο έκανε την κίνηση αυτή αλλά γελούσε όσο έριχνε το μαλακτικό μέσα στο νερό.

Η πρώην σύντροφος του 36χρονου ενημέρωσε τη φιλοζωική οργάνωση RSPCA με τη βοήθεια της οποίας κίνησε τις νομικές διαδικασίες κατά του 36χρονου που κατηγορείται για κακοποίηση ζώων.

«Καβγάδιζαν και ξαφνικά ο 36χρονος έριξε τρία λίτρα μαλακτικού μέσα στο ενυδρείο. Τα ψάρια υπέφεραν μέχρι να πεθάνουν και ο κατηγορούμενος δεν έχει δείξει καθόλου τύψεις για την πράξη του» είπε στο δικαστήριο η δικηγόρος της φιλοζωικής οργάνωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την Dailymail η ποινή του 36χρονου αναμένεται να ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.