Lamborghini κόπηκε στα δύο μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα (βίντεο)

Lamborghini κόπηκε στα δύο μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα (βίντεο)

Μια Lamborghini Huracán κόπηκε στα δύο όταν εμβολίστηκε από διερχόμενο όχημα καθώς ο οδηγός της προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα έναν αυτοκινητόδρομο στο Μεξικό.

Το περιστατικό έγινε στο δρόμο που ενώνει τις πόλεις Toluca και Atlacomulco στις 14.00 το μεσημέρι. Όπως βλέπουμε στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας της αστυνομίας, ο οδηγός της Lamborghini φαίνεται πως δεν είχε καλή ορατότητα πίσω από το Chevrolet Tahoe της συνοδείας του που επίσης προσπαθούσε να διασχίσει τον αυτοκινητόδρομο. Έτσι, χωρίς να κοιτάξει δεύτερη φορά, ξεκίνησε την πορεία του με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση με ένα διερχόμενο Jeep Compass.

Ο οδηγός του Jeep δεν είχε πολλά περιθώρια αντίδρασης και δεν φάνηκε να επιβραδύνει πριν χτυπήσει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο πίσω μέρος του προφίλ της Lamborghini – περίπου στο ύψος του κινητήρα. Λόγο της σφοδρότητας αλλά και του σημείου της σύγκρουσης, το υπεραυτοκίνητο κυριολεκτικά κόπηκε στα δύο με ένα τμήμα του να εκτοξεύεται αρκετά μέτρα μακριά. Το Jeep κατέληξε εκτός δρόμου σε ένα χαντάκι με νερό.

Σύμφωνα με τις αρχές, πέντε άτομα τραυματίστηκαν από το συμβάν. Όσο για τους δύο επιβαίνοντες της Huracán, αυτοί φαίνεται πως βγήκαν από τα συντρίμμια χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Φυσικά, το ίδιο δεν ισχύει για το όχημα που προφανώς καταστράφηκε ολοσχερώς. Πίσω από τη Lamborghini ακολουθούσε και μια McLaren Sport Series που δεν ενεπλάκη στο ατύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.