ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πατέρας ξύπνησε στο νοσοκομείο και έμαθε ότι οι τρεις κόρες του πέθαναν σε τροχαίο (βίντεο)

Πατέρας ξύπνησε στο νοσοκομείο και έμαθε ότι οι τρεις κόρες του πέθαναν σε τροχαίο (βίντεο)

Το ανείπωτο δράμα της και την απόγνωσή της μοιράστηκε οικογένεια που έχασε τα τρία της κοριτσάκια σε ένα τραγικό δυστύχημα εξαιτίας ενός μεθυσμένου οδηγού που έπεσε στο οικογενειακό αυτοκίνητο με ταχύτητα που έφτανε τα 130 χλμ/ώρα.

Ήταν μια ήσυχη οικογενειακή βόλτα, ο 26χρονος Σόμτσαϊ Λούρακ βρισκόταν στο αμάξι μαζί με τις τρεις κόρες του, 6, 5 και 3 ετών αντίστοιχα, και την 25χρονη μνηστή του, Έμα Γουάιγκαντ.

Ο πατέρας επέζησε του δυστυχήματος, αλλά έκτοτε έχει μείνει παράλυτος. Ο αδερφός του αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να πει στον χαροκαμένο πατέρα ότι και οι τρεις του κόρες ήταν νεκρές, ενώ αυτός ακόμη βρισκόταν παράλυτος στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει η Mirror, η οικογένεια μοιράστηκε την τραγική ιστορία της σε μια προσπάθεια να γίνουν ευρύτερα κατανοητές οι συνέπειες της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο παράλυτος πατέρας ενημερώθηκε από τον αδερφό του ότι οι τρεις του κορούλες πέθαναν στο τροχαίο

O 46χρονος Μάθιου Παρκ , οδηγούσε μεθυσμένος κι έπεσε στο όχημα της οικογένειας με μια ταχύτητα που υπερέβαινε τα 130 χλμ/ώρα, παρά το γεγονός ότι η οικογένεια είχε σταματήσει στο κόκκινο φανάρι. Ο αυχένας του Σόμτσαϊ έσπασε από τη σύγκρουση και οι τρεις κόρες του πέθαναν.

Έκτοτε, η γυναίκα παραδέχτηκε το σφάλμα της και θα καταδικαστεί για τρεις ανθρωποκτονίες από αμέλεια, ενώ ο τραγικός πατέρας ακόμη αναρρώνει στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.