Αυστραλία: Ποδηλάτης δέχθηκε θανάσιμη επίθεση από καρακάξα

Αυστραλία: Ποδηλάτης δέχθηκε θανάσιμη επίθεση από καρακάξα

Ένας 76χρονος ποδηλάτης στην Αυστραλία, κατά τη διάρκεια που έκανε ποδήλατο σε χωματόδρομο δίπλα σε πάρκο στην Πόλη Γουόνα, ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από μια καρακάξα. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (15/9).

Στην προσπάθειά του να αποφύγει το πουλί ο 76χρονος έχασε την ισσοροπία του και χτύπησε σε έναν φράχτη με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι.

Παρά την αεροδιακομιδή του με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, ο 76χρονος δεν άντεξε και πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

Η συμπεριφορά της καρακάξας είναι συνήθης την περίοδο αυτή στην Αυστραλία με πουλιά να βάζουν στο στόχαστρο ποδηλάτες που κάνουν βόλτες κοντά στις φωλιές τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε η θανάτωση με πυρά μιας «εξαιρετικά επιθετικής καρακάξας» η οποία για αρκετά χρόνια έκανε επιθέσεις κατά ανθρώπων με έναν εξ αυτών σε μια περίπτωση να παθαίνει καρδιακή ανακοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.