ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Αηδιαστικό: Μέχρι και το συνεργείο απεντόμωσης τρόμαξε – Δεν φαντάζεστε τι υπήρχε σε μια πολυθρόνα (βίντεο)

Αηδιαστικό: Μέχρι και το συνεργείο απεντόμωσης τρόμαξε – Δεν φαντάζεστε τι υπήρχε σε μια πολυθρόνα (βίντεο)

Μια υπηρεσία απεντόμωσης στην Δυτική Βιρτζίνια έμεινε σοκαρισμένη όταν βρήκε εκατοντάδες ζωύφια σε μια πολυθρόνα σαλονιού. Μάλιστα ήταν τέτοιο το σοκ που αποφάσισαν να καταγράφουν το περιστατικό σε βίντεο.

Ο Rory McCarty, 50 ετών, είναι ιδιοκτήτης της Bug Boys Pest Control, το οποίο βοηθά τους κατοίκους του Maryland να αντιμετωπίσουν παρασιτώσεις από έντομα στο σπίτι τους.

Αν και κάνει αυτή την δουλειά εδώ και 25 χρόνια, μπορεί ακόμα και σήμερα να σοκαριστεί όταν κάποιες περιπτώσεις ξεπερνάνε κατά πολύ αυτά που έχει δει. Έτσι συνέβη με μια πολυθρόνα την οποία βρήκανε “μολυσμένη” με εκατοντάδες ζωύφια τα οποία ήταν και δύσκολο να τα ξεφορτωθούν.

Ο Rory δήλωσε: “Τα ζωύφια (Bed Bugs) στο κρεβάτι μπορούν να είναι ένα από τα πιο δύσκολα και ακριβότερα πράγματα στην απεντόμωση. Για να απαλλαγείτε θα χρειαστεί θερμική επεξεργασία ή θεραπεία τριών σημείων που περιλαμβάνει σκούπα, την διάχυση μιας χημικής ουσίας με ατμό και επεξεργασία ρωγμών και σχισμών.”

Δείτε το video:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.