ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το κάστρο Highclere της σειράς Downton Abbey στο Airbnb: Με 150 λίρες θα δειπνήσετε και με τον κόμη (φωτο)

Το κάστρο Highclere της σειράς Downton Abbey στο Airbnb: Με 150 λίρες θα δειπνήσετε και με τον κόμη (φωτο)

Οι λάτρεις της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς Downton Abbey θα ενθουσιαστούν με την είδηση πως δύο άτομα θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν στο διάσημο κάστρο για μία βραδιά, μέσω Airbnb.

Τα γυρίσματα της σειράς και της ταινίας έγιναν στο κάστρο Highclere στο Χαμσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας και με την ευκαιρία της προβολής της ταινία το κτήμα, μέσω του Aibnb θα φιλοξενήσει ένα ζευγάρι το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Independent.

Ο κόμης και η κόμισσα του Carnarvon, οι οποίοι είναι οι ιδιοκτήτες του κτήματος, θα προσκαλέσουν για ένα κοκτέιλ το τυχερό ζευγάρι στο σαλόνι του κάστρου, λίγο πριν το δείπνο το οποίο θα σερβιριστεί στην κεντρική τραπεζαρία από τον μπάτλερ του κάστρου Highclere.

Μια βραδιά μέσα στην πολυτέλεια και την χλιδή, όπως ζουν οι πρίγκιπες και οι πριγκίπισσες


Όπως αναφέρει η εφημερίδα η μοναδική αυτή εμπειρία θα κοστίσει στο ζευγάρι 150 αγγλικές λίρες. Το Κάστρο Highclere βρίσκεται στην οικογένεια Carnarvon από το 1679 και έχει πλούσια ιστορία.

Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις και τι πρέπει να κάνετε για να τα καταφέρετε

Σύμφωνα με την πλατφόρμα βραχυχρόνιας ενοικίασης τα στοιχεία για την καταχώριση θα είναι διαθέσιμα από σήμερα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους από το μεσημέρι της Τρίτης 1 Οκτωβρίου. Οι αιτούντες θα πρέπει να διαθέτουν λογαριασμό Airbnb και να έχουν λάβει θετικές κριτικές από προηγούμενες κρατήσεις τους. Ακόμα θα πρέπει να αποδείξουν την αγάπη τους για το Downton Abbey μέσα από μία επιστολή που θα αποστείλουν στην εταιρεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διαμονή για μια βραδιά στο κάστρο Highclere ανέρχεται στις 150 λίρες
Την τελική επιλογή για το τυχερό ζευγάρι θα κάνουν ο κόμης και η κόμισσα του Carnarvon.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.