ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Αυστραλία: Πεζοπόρος έπεσε από ύψος έξι μέτρων και επέζησε στη ζούγκλα για δύο μέρες (φωτο)

Αυστραλία: Πεζοπόρος έπεσε από ύψος έξι μέτρων και επέζησε στη ζούγκλα για δύο μέρες (φωτο)

Ένας Αυστραλός πεζοπόρος έπεσε από ύψος έξι μέτρων από έναν καταρράκτη με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι και τον καρπό του και επί δύο ημέρες χρειάστηκε να σέρνεται μέσα από μια περιοχή με θαμνώδη βλάστηση προτού διασωθεί.

Ο 54χρονος Νιλ Πάρκερ δήλωσε σήμερα ότι περπατούσε μόνος του στο όρος Νέμπο, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 32 χιλιομέτρων δυτικά του Μπρισμπέιν, της πρωτεύουσας της πολιτείας Κουίνσλαντ, όταν έπεσε.

«Αμέσως σκέφτηκα ‘δύσκολα τώρα γιατί κανένας δεν γνωρίζει πού βρίσκομαι», είπε ο Πάρκερ στους δημοσιογράφους από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε.

Ο Πάρκερ, ένας έμπειρος πεζοπόρος, δήλωσε ότι προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια μέσω του τηλεφώνου του αλλά το κινητό του είχε καταστραφεί από την πτώση.

Αποφάσισε να συρθεί για περίπου τρία χιλιόμετρα πηγαίνοντας σε μια περιοχή όπου θεώρησε ότι τα συνεργεία έρευνας και διάσωσης θα τον εντόπιζαν ευκολότερα.

Ο Πάρκερ είπε ότι κατάφερε να αντέξει την επώδυνη διαδρομή που κάλυψε χάρις στα παυσίπονα και στις μπάρες πρωτεϊνης που είχε μέσα στον σάκο του.

«Μπορούσα να κάνω μόνο ένα μέτρο ή ενάμιση μέτρο κάθε φορά προτού κάνω στάση. Χρειάστηκα 40 λεπτά για να ανέβω και σχεδόν δύο μέρες για να συρθώ στην επιστροφή». Τελικά τον Πάρκερ εντόπισε ένα ελικόπτερο διάσωσης και χθες το μεσημέρι τον απομάκρυνε με ασφάλεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.