Πέπλο μυστηρίου με τον ξαφνικό θάνατο της «Κιμ Καρντάσιαν» του οργανωμένου εγκλήματος του Ελ Τσάπο (φώτο-βίντεο)

Πέπλο μυστηρίου με τον ξαφνικό θάνατο της «Κιμ Καρντάσιαν» του οργανωμένου εγκλήματος του Ελ Τσάπο (φώτο-βίντεο)

Ο μυστηριώδης θάνατος της Claudia Ochoa Felix, μιας από τις πιο διάσημες δολοφόνους του καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού, έγινε θέμα στα ΜΜΕ και όχι άδικα. Να σημειωθεί, πως ήταν φίλη του Ελ Τσάπο, που αποτελεί έναν απ΄τους πιο διάσημους βαρόνους ναρκωτικών και πλέον φυλακισμένος στις ΗΠΑ απασχολεί διαρκώς την παγκόσμια κοινή γνώμη όχι αποκλειστικά ο ίδιος αλλά και πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός του.

Η Claudia Ochoa Felix, 35 ετών γνωστή και ως «Αυτοκράτειρα των Άνθραξ» αλλά και από τους κορυφαίους δολοφόνους στην υπηρεσία του Ελ Τσάπο, βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της και τα σενάρια για το πως επήλθε το μοιραίο είναι πολλά. Κάποιοι την αποκαλούσαν και Κιμ Καρντάσιαν του οργανωμένου εγκλήματος του Μεξικού. Η 35χρονη καλλονή ηγετικό στέλεχος του καρτέλ ναρκωτικών Σιναλόα του Μεξικού η οποία όσο ζούσε αρνιόταν κάθε εμπλοκή της σε εμπόριο ναρκωτικών, εντοπίσθηκε νεκρή σε σπίτι στην πόλη Κουλιακάν του Μεξικού. Κάποια ΜΜΕ μετέδωσαν ότι πέθανε από αναρρόφηση που προκλήθηκε μετά από χρήση ναρκωτικών, κάποια άλλα ότι πέθανε κατά την διάρκεια ερωτικών παιχνιδιών.
Το βράδυ του θανάτου της είχε επιστρέψει μετά από διασκέδαση σε nightclub στο σπίτι φίλου της. Όταν προσπάθησε να την ξυπνήσει εκείνη δεν αντιδρούσε και έτσι κάλεσε την αστυνομία.

Επίσημα η Claudia Ochoa Felix δήλωνε ότι ήταν μοντέλο. Είχε σχέση με τον Jose Rodrigo Arechiga, ο οποίος είναι γνωστός ως ο «Κινέζος Άνθραξ» επικεφαλής της ομώνυμης συμμορίας μέχρι που φυλακίστηκε. Ως μοντέλο της άρεσε να ποζάρει με όπλα, αλλά σχέση με τα καρτέλ δεν είχε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Άλλες πληροφορίες λένε ότι η 35χρονη είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει τρία παιδιά με τον έμπορο ναρκωτικών του καρτέλ της Σιναλόα, με το παρατσούκλι «El Chavo Felix». Ο συγκεκριμένος ηγήθηκε της συμμορίας του «Κινέζου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.