Νεαρό μοντέλο βρέθηκε νεκρό μέσα σε ασανσέρ – Πέπλο μυστηρίου γύρω από τον θάνατό της(φώτο)

Νεαρό μοντέλο βρέθηκε νεκρό μέσα σε ασανσέρ – Πέπλο μυστηρίου γύρω από τον θάνατό της(φώτο)

Το πτώμα της 25χρονης Θιτίμ Μπελ Νοραφανπιφάτενός εντοπίστηκε παρατημένο μέσα στο ασανσέρ ενός οικοδομικού συγκροτήματος στην Μπανγκόκ. Η άτυχη νεαρή, ήταν μοντέλο και βρέθηκε νεκρή στο λόμπι του κτιρίου, με την αστυνομία να θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς για να κατονομάσει υπόπτους, καθώς ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον ξαφνικό της θάνατο.

Το ανατριχιαστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που διέρρευσε απεικονίζει έναν άνδρα να σέρνει το πτώμα της νεαρής γυναίκας μέσα στον ανελκυστήρα, να το εγκαταλείπει και να φεύγει. Ο επικεφαλής των ερευνών ανακοίνωσε ότι αναμένουν τη νεκροψία. Το πτώμα του μοντέλου δεν φέρει εμφανή τραύματα, ενώ ακόμη δεν υπάρχουν ύποπτοι.

Ένας άνδρας που ανακρίθηκε από την αστυνομία ισχυρίστηκε ότι πήρε το μοντέλο σπίτι του καθώς ήταν πολύ μεθυσμένο για να του πει τη διεύθυνσή της έπειτα από μία εκδήλωση στην οποία συνεργάστηκαν.

Είπε στην αστυνομία ότι η κοπέλα λιποθύμησε προτού μάθει πού μένει και την άφησε να κοιμηθεί στο κρεβάτι του. Κάλεσε έναν από τους φίλους της να έρθει να την πάρει. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι πήγε την κοπέλα στο λόμπι όσο ήταν αναίσθητη αλλά τόνισε ότι δεν έκανε κάποιο λάθος.

Επίσης, σε αναρτήσεις του στα social media αρνήθηκε ότι τη χτύπησε ή τη νάρκωσε. Η Θιτίμ είχε περισσότερους από 73.000 ακολούθους στο Instagram που έσπευσαν να εκφράσουν το σοκ τους απο τον αιφνίδιο χαμό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.