ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συγκλονίζει η Σινέντ Ο’ Κόνορ -Ο Πρινς μου είχε επιτεθεί (βίντεο)

Συγκλονίζει η Σινέντ Ο’ Κόνορ -Ο Πρινς μου είχε επιτεθεί (βίντεο)

Η καλλιτέχνις Σινέντ Ο’ Κόνορ η οποία έγινε διάσημη ερμηνεύοντας σε ένα ατμοσφαιρικό βιντεοκλίπ το «Nothing Compares To You», που έγινε τεράστια επιτυχία είναι γραμμένο από τον Πρινς (Prince). Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι στη μία και μοναδική τους συνάντηση, εκείνος της επιτέθηκε.

Η Ο’Κονορ, που πλέον έχει ασπαστεί το Ισλάμ ισχυρίστηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Good Morning Britain» ότι ο Πρινς προσπάθησε να τη δείρει. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με χιτζάμπ και αφού τραγούδησε το εμβληματικό κομμάτι «Nothing Compares To You», αποκάλυψε ότι ο συνθέτης του πήγε να τη δείρει.

«Συναντηθήκαμε μια φορά και ήταν τραγικό»
Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Πιρς Μόργκαν, τη ρώτησε αν είχε συναντήσει ποτέ από κοντά τον Πρινς, μετά τη φήμη που κέρδισε ερμηνεύοντας το τραγούδι του. «Συναντηθήκαμε μια φορά και η αλήθεια είναι ότι δεν πήγε και τόσο καλά. Ήταν μια τρομακτική εμπειρία. Με κάλεσε στο σπίτι του ένα βράδυ κι εγώ βλακωδώς πήγα μόνη μου. Με φώναξε γιατί δεν ένιωθε άνετα με το γεγονός ότι δεν ήμουν προστατευόμενή του. Απαίτησε να μην βρίζω στις συνεντεύξεις μου λέγοντας πως κάτι τέτοιο κάνει συνέχεια ο ιρλανδικός λαός», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων η Σινέντ Ο’ Κόνορ.

«Τον αγνόησα λέγοντάς του να πάει να γ@μηθεί και τότε εκείνος πήρε ένα μαξιλάρι και κάτι βαρύ. Βγήκα από το σπίτι τρέχοντας και κρύφτηκα πίσω από ένα δέντρο. Άρχισε να με κυνηγάει, εγώ τον έφτυσα και εκείνος προσπάθησε να με γρονθοκοπήσει. Αναγκάστηκα να χτυπήσω το κουδούνι σε ένα άλλο σπίτι για να κρυφτώ. Έπαιρνε ναρκωτικά…», συνέχισε περιγράφοντας το συμβάν. Ο Πρινς πέθανε από υπερβολική δόση τον Απρίλιο του 2016.

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ τον κατηγόρησε ότι υπήρξε βίαιος και με άλλες γυναίκες. Αναφορικά με την απόφασή της να ασπαστεί το Ισλάμ και να αλλάξει το όνομά της σε Σουχάντα Νταβίτ είπε: «Ήμουν μουσουλμάνα όλη μου τη ζωή, αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει», είπε, προσθέτοντας ότι αντιμετώπισε προκαταλήψεις από τότε που δημοσιοποίησε την πίστη της.


Πριν λίγους μήνες είχε απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό του γιου της: «Ο 14χρονος γιος μου χάνεται συχνά και τώρα αγνοείται τις τελευταίες δύο ημέρες. Αν είστε γονιός που έχει μείνει ή μένει στο σπίτι του, καλέστε στην αστυνομία Dundrum Gardai». Ο γιος της βρέθηκε λίγο αργότερα. Η Σινέντ έχει παντρευτεί 4 φορές και έχει συνολικά 4 παιδιά.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η καλλιτέχνιδα έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν παιδί. Το 2017 είχε απασχολήσει τα media όταν εξομολογήθηκε ότι πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό σε video που ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.