ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μαύρος πάνθηρας βρέθηκε να περπατά σε ταράτσα σπιτιού στη Γαλλία – Άγνωστο το πως βρέθηκε εκεί (φωτο-βίντεο)

Μαύρος πάνθηρας βρέθηκε να περπατά σε ταράτσα σπιτιού στη Γαλλία – Άγνωστο το πως βρέθηκε εκεί (φωτο-βίντεο)

Γάτες έχουμε δει σίγουρα, ίσως και φίδια ή ποντίκια στις ταράτσες σπιτιών. Αλλά έναν μαύρο πάνθηρα;

Πώς μπορεί λοιπόν ένας μαύρος πάνθηρας να κατέληξε στην ταράτσα ενός σπιτιού στην βόρεια Γαλλία; Αυτό είναι το ερώτημα που προσπαθούν να απαντήσουν οι κάτοικοι της πόλης Αρμαντιέρ που είδαν ξαφνικά αυτό το άγριο ζώο να κάνει βόλτα στην ταράτσα ενός σπιτιού την Τετάρτη.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, η αστυνομία, κτηνίατροι αλλά και ειδικοί από το Κέντρο Κυνηγιού και Άγριας Ζωής της Γαλλίας προκειμένου να βρουν μια λύση. Γύρω από την περιοχή τοποθετήθηκε μάλιστα και μια κορδέλα ασφαλείας, αμέσως μόλις οι ειδικοί κατάλαβαν ότι επρόκειτο για έναν μαύρο πάνθηρα και συγκεκριμένα ένα είδος που προέρχεται από την Ασία και την Αφρική.

Τα βίντεο και οι εικόνες που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από τους πυροσβέστες, δείχνουν το ζώο να περπατά περήφανο κατά μήκος της τούβλινης οροφής, σε ύψος τριών ορόφων από την επιφάνεια του εδάφους.

Ο μαύρος πάνθηρας έκοβε βόλτες ανενόχλητος στην ταράτσα των σπιτιών

«Φανταστείτε να κάθεστε στο σπίτι σας στο Αρμαντιέρ και ένας μαύρος πάνθηρας να περνάει μπροστά από το παράθυρό σας» έγραψε ένας κάτοικος της περιοχής. «Στα είκοσι χρόνια δουλειάς, δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Ένα φίδι ναι. Αλλά όχι μια τόσο μεγάλη γάτα όπως αυτή» είπε ένας αστυνομικός στην τοπική εφημερίδα Voix du Nord.

Το αποτέλεσμα τελικά ήταν αίσιο χωρίς να τραυματιστεί κανείς, αφού οι ειδικοί κατάφεραν να αναισθητοποιήσουν τον μαύρο πάνθηρα όταν μπήκε στο εσωτερικό του κτιρίου από ένα παράθυρο. Τελικά παραδόθηκε σε ένα σωματείο προστασίας ζώων, αλλά κανείς δεν ξέρει πώς κατάφερε να καταλήξει στην οροφή του σπιτιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/VictorLefranc/status/1174568570547818496

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.