ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Συνάντηση Ντ.Τραμπ με Μαρκ Ζάκερμπεργκ – Συζήτησαν για τους ρυθμιστικούς κανόνες του διαδικτύου (φωτο)

ΗΠΑ: Συνάντηση Ντ.Τραμπ με Μαρκ Ζάκερμπεργκ  – Συζήτησαν για τους ρυθμιστικούς κανόνες του διαδικτύου (φωτο)

Ο διευθύνοντας σύμβουλος της Facebook Μαρκ Ζάκεμπεργκ είχε χθες μια “καλή και εποικοδομητική συνάντηση” με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, ανακοίνωσε η τεχνολογική εταιρεία.

Με tweet του ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι είχε “μια ωραία συνάντηση με τον Μαρκ Ζάκεμπεργκ στο Οβάλ Γραφείο”, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες για τη συνάντηση αυτή.

Ένας εκπρόσωπος του τεχνολογικού κολοσσού τόνισε σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι ο ιδρυτής της Facebook συναντήθηκε με πολιτικά στελέχη για να ακούσει τις ανησυχίες τους και να μιλήσουν για τους μελλοντικούς ρυθμιστικούς κανόνες του διαδικτύου.

Νωρίτερα χθες, ο Ζάκεμπεργκ, ο οποίοες κατέθεσε πέρσι στο Κογκρέσο για το σκάνδαλο της Cambridge Analytica, συναντήθηκε με Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές, ανάμεσά τους με τον Τζος Χόλευ και τον Τζον Κόρνιν.

Ο Χόλευ με ανάρτηση στο twitter είπε ότι ζήτησε από τον ιδρυτή της Facebook να αποδείξει ότι η εταιρεία “παίρνει στα σοβαρά τα ζητήματα των προκαταλήψεων, της ιδιωτικότητας και του ανταγωνισμού”, προκαλώντας τον να πουλήσει τις θυγατρικές πλατφόρμες της WhatsApp και Instagram και να υποβληθεί σε έναν ανεξάρτητο έλεγχο για το θέμα της λογοκρισίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Είπε όχι και στα δύο” τόνισε ο γερουσιαστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.