ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Ιπτάμενο ταξί» στον Σηκουάνα – Δείτε γιατί το σταμάτησαν οι αστυνομικοί (βίντεο)

«Ιπτάμενο ταξί» στον Σηκουάνα – Δείτε γιατί το σταμάτησαν οι αστυνομικοί (βίντεο)

Ένα “ιπτάμενο ταξί” τράβηξε τα βλέμματα κατά τη διάρκεια των πρώτων τεστ στον ποταμό Σηκουάνα στο Παρίσι. Αυτή η εναλλακτική λύση στη μεταφορά αναμένεται να βοηθήσει στο να λυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Πόλης του Φωτός.

Το συγκεκριμένο όχημα δεν χρησιμοποιεί καύσιμο, αλλά φορτίζει με ρεύμα.

Το φιλόδοξο σχέδιο που αρκετοί αποκαλούν ως το όχημα του Τζέιμς Μποντ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους απλούς θνητούς. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της δοκιμής, αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα επειδή πήγαινε πολύ γρήγορα, αν και η εταιρεία τους διαβεβαίωσε ότι είχαν τις απαραίτητες άδειες για να παραβιάσουν το όριο ταχύτητας.

Ο συνιδρυτής της εταιρείας Seabubbles, Anders Bringdal, δήλωσε στην Independent ότι το ταξί “έχει το δικαίωμα να φθάσει τα 30 χλμ των ώρα, πάνω από την απαγόρευση δηλαδή των 12 χλμ την ώρα που ισχύει για τα υπόλοιπα πλοία στον ποταμό. Οι αστυνομικοί μας άφησαν να συνεχίσουμε τις δοκιμές μας μόλις είδαν τα απαραίτητα έγγραφα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.