ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αστυνομικός συνέλαβε δύο… 6χρονα στην Φλόριντα

Αστυνομικός συνέλαβε δύο… 6χρονα στην Φλόριντα

Σάλο προκάλεσε στο Ορλάντο της Φλόριντα η απόφαση ενός αστυνομικού να προχωρήσει στη σύλληψη δύο παιδιών 6 ετών!

Την Πέμπτη, ο έφεδρος αστυνομικός Ντένις Τέρνερ συνέλαβε δύο 6χρονους μαθητές, σε δύο διαφορετικά περιστατικά. Για το πρώτο παιδί δεν έχει δοθεί κάποια πληροφορία και οδηγήθηκε στο κέντρο ανηλίκων, με περιπολικό, προτού παραδοθεί στους γονείς του.

Σύλληψη 6χρονης επειδή κλώτσησε
Το άλλο παιδί, ένα κοριτσάκι, συνελήφθη επειδή κλώτσησε ενήλικο, σε ένα ξέσπασμα οργής που είχε. Η γιαγιά της περιέγραψε ότι προσπάθησε μάταια να πείσει τον αστυνομικό να μην συλλάβει την 6χρονη εγγονή της. «Εξήγησα ότι έχει ιατρικό πρόβλημα, υπνική άπνοια και ότι προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε. Εκείνος που απάντησε “κι εγώ έχω υπνική άπνοια, αλλά δεν συμπεριφέρομαι με αυτό τον τρόπο», είπε η γιαγιά του κοριτσιού. Σύμφωνα με την αστυνομία, σε αυτή την περίπτωση επέστρεψε στο σχολείο, προτού φτάσει στο κέντρο ανηλίκων, επειδή ο αστυνομικός δεν είχε ζητήσει άδεια για να συλλαμβάνει ανηλίκους κάτω των 12 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά τις συλλήψεις και γίνεται πειθαρχική έρευνα σε βάρος του. Το περιστατικό αποτέλεσε αφορμή για να αναζωπυρωθεί η συζήτηση στις ΗΠΑ για τους αστυνομικούς στα σχολεία. Στο 46% των δημόσιων σχολείων ένας αστυνομικός βρίσκεται παρών τουλάχιστον μία ημέρα την εβδομάδα, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.