Αδιανόητο – Οικογένεια πίστευε πως είχε υιοθετήσει 8χρονο κορίτσι… και εκείνη ήταν ενήλικη νάνος

Αδιανόητο – Οικογένεια πίστευε πως είχε υιοθετήσει 8χρονο κορίτσι… και εκείνη ήταν ενήλικη νάνος

Ένα απίστευτο γεγονός βγαλμένο από ταινία τρόμου συνέβη σε ένα ζευγάρι που αποφάσισε να υιοθετήσει ένα εγκαταλελλειμένο κορίτσι 8χρόνων, όμως αυτό που τους περίμενε, κανείς δε μπορούσε να το διανοηθεί.

Το εν λόγω ζευγάρι που ζει στην Ιντιάνα, κατηγορείται ότι εγκατέλειψε την υιοθετημένη κόρη του, η οποία ήταν νάνος, αφού άλλαξε την ηλικία της από 8 σε 22 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία, το κορίτσι –που ονομάζεται Ναταλία και είναι από την Ουκρανία- ήταν μόλις 11 ετών όταν οι Barnetts την εγκατέλειψαν.

«Είναι ενήλικη και προσπάθησε να μας σκοτώσει»
Η Κριστίν, η θετή μητέρα του κοριτσιού, αρνείται τις κατηγορίες περί εγκατάλειψης και λέει ότι αυτή και ο Michael ήταν θύματα μιας απάτης, δηλώνοντας ότι το κορίτσι που υιοθέτησαν ήταν μια ενήλικη κοινωνιοπαθής που προσπάθησε να τους σκοτώσει.

«Μιλούσε σαν 7χρονο για να μας μπερδέψει»
Παράλληλα ανέφερε πως το κορίτσι είχε κανονικά περίοδο όπως μια γυναίκα, αλλά αρχικά μιλούσε σαν 7χρονο για να τους μπερδέψει. Μάλιστα, η θετή μητέρα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Ναταλίας, οι οποίες τραβήχτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012.

Σύμφωνα με το αρχικό της πιστοποιητικό γεννήσεως είναι 9 ετών, αλλά το δικαστήριο αργότερα αποφάνθηκε ότι στην πραγματικότητα ήταν 23 όταν τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες.
Κατά την μητέρα, η Ναταλία προσπάθησε να την ρίξει σε ένα ηλεκτρικό φράχτη. Είπε, μάλιστα, πως έριξε χλωρίνη στον καφέ της και απείλησε να σκοτώσει την οικογένεια στον ύπνο τους.

«Στεκόταν από πάνω μας στη μέση της νύχτας. Δεν μπορούσες να κοιμηθείς. Έπρεπε να κρύψουμε όλα τα αιχμηρά αντικείμενα. Την είδα να βάζει χημικές ουσίες, χλωρίνη, Windex κάτι τέτοιο, στον καφέ μου και την ρώτησα, τι κάνεις; Είπε: προσπαθώ να σας δηλητηριάσω», ανέφερε η θετή μητέρα.

«Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν ότι την εγκατέλειψα αλλά δεν υπάρχει παιδί εδώ», δήλωσε η Barnett. «Η Ναταλία ήταν γυναίκα. Είχε περίοδο. Είχε δόντια ενήλικου ανθρώπου. Δεν ψήλωσε ποτέ ούτε έναν πόντο, που ακόμα και ένα παιδί νάνος ψηλώνει λίγο».

«Οι γιατροί κατέληξαν πως έπασχε από σοβαρή ψυχολογική ασθένεια που παθαίνουν μόνο οι ενήλικες», είπε και συνέχισε: «Πηδούσε από το αυτοκίνητο, έριχνε αίμα στους καθρέφτες, έκανε πράγματα που δεν κάνει ένα παιδί».

«Την έκανα μπάνιο και παρατήρησα ότι είχε πλήρη ηβική τρίχα. Ήμουν τόσο συγκλονισμένη. Ήταν προφανές ότι δεν ήταν παιδί», πρόσθεσε. Ακόμη, η Ναταλία απέφευγε να παίζει με κούκλες και παιχνίδια και λίγο καιρό μετά χρησιμοποιούσε περίπλοκο λεξιλόγιο που δεν ήταν της ηλικίας της, όπως ισχυρίζεται η μητέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για μία υπόθεση ακριβώς ίδια με την ταινία «Οrphan» στην οποία ένα ανυποψίαστο χριστιανικό ζευγάρι υιοθετεί ένα αξιολάτρευτο μικρό κορίτσι και στην συνέχεια ανακαλύπτουν πως είναι μια μεγάλη γυναίκα δολοφόνος που μεταμφιέζεται σε παιδί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.