ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Απίστευτη μεταμόρφωση για ζευγάρι όταν αποφάσισε να κόψει τα burger- Έχασαν 100 κιλά! (φωτό)

Απίστευτη μεταμόρφωση για ζευγάρι όταν αποφάσισε να κόψει τα burger- Έχασαν 100 κιλά! (φωτό)

Τα ζευγάρια που χάνουν μαζί κιλά είναι σχετικά ασυνήθιστα!

Κι όμως είναι μια ωραία λύση για να στηρίζει ο ένας τον άλλο. Άλλωστε ένα ζευγάρι που έχει κοινούς στόχους έχει μια καλή βάση για να πετύχει ο,τιδήποτε βάλει στο μυαλό του.Το ζευγάρι που θα δείτε κατάφερε να αφήσει στη άκρη τα ντελίβερι και το Netflix και να κάνει δίαιτα και γυμναστική παρέα. Και οι δυο μαζί έχασαν 100 κιλά!

Η 30χρονη Jasmine Parent είχε φτάσει στα 100 κιλά λόγω κατάθλιψης μετά τον θάνατο του πατέρα της. Ο σύντροφός της είχε φτάσει στα 155 κιλά.

“Έχασα τον πατέρα μου και άρχισα να τρώω διαρκώς. Άρχισα να παχαίνω και δεν είχα ενέργεια να μιλήσω στην κόρη μου και να παίξω μαζί της. Έτσι αποφασίσαμε να σταματήσουμε να τρώμε τόσο ανθυγιεινά πράγματα και να κερδίσουμε πίσω τις ζωές μας που είχαμε χάσει” και κυρίως να γίνουν ένα καλύτερο πρότυπο για τα παιδιά τους!

Η Jasmine, η οποία έχει χάσει 56 κιλά σε ένα χρόνο, έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης δέρματος για να βγάλει το επιπλέον δέρμα που έμεινε στο σώμα της.

Η Jasmine είπε ότι “δεν είχαμε καμία ελπίδα ότι θα ήμασταν σε θέση να χάσουμε τόσο πολύ βάρος. Οι διατροφικές μας συνήθειες ήταν φρικτές. Όλα τα χρήματά μας κυριολεκτικά πήγαιναν στο φαγητό. Ποτέ δεν ετοιμάσαμε φαγητό στο σπίτι και τρώγαμε πάντα απ’έξω!”

O Jeremy είπε: “Η στάση μου απέναντι σε όλα άλλαξε εντελώς. Έγινα καλύτερος πατέρας, σύζυγος και είμαι πιο χαρούμενος με τον εαυτό μου”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.