Κιμ Γιονγκ Ουν: Καβαλάρης στο χιονισμένο ιερό βουνό (φώτο)

Κιμ Γιονγκ Ουν: Καβαλάρης στο χιονισμένο ιερό βουνό (φώτο)

Ακολουθώντας πιστά την παράδοση των αυταρχικών ηγετών που προβάλλουν με κάθε ευκαιρία το αρρενωπό τους προφίλ ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανέβηκε καβάλα σ’ ένα άσπρο άλογο στο ιερό βουνό της Βόρειας Κορέας και εξαπέλυσε νέα φραστικά πυρά κατά των αμερικανικών κυρώσεων.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν φορούσε ένα μακρύ παλτό με γούνινη επένδυση και γάντια καθώς κάλπαζε με το άλογό του στο χιονισμένο τοπίο του όρους Πεκτού στα σύνορα της Βόρειας Κορέας με την Κίνα.

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA και δείχνουν τον Κιμ να τρέχει έφιππος σ’ ένα χιονισμένο μονοπάτι και να στοχάζεται κάνοντας τη βόλτα του σε δασώδη περιοχή.

Ο Κιμ επισκέφθηκε επίσης τουριστικές εγκαταστάσεις υπό κατασκευή στους πρόποδες του ιερού βουνού, που θα βοηθήσουν όπως ελπίζει η Πιονγιάνγκ στην προσέλκυση τουριστών και την αναζωογόνηση της κλυδωνιζόμενης οικονομίας της. Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης εξαπέλυσε νέα πυρά κατά της Ουάσιγκτον για τις συνεχιζόμενες σκληρές οικονομικές κυρώσεις στη χώρα του καθώς έχουν τελματώσει οι διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πυρηνικού και του πυραυλικού προγράμματος της χώρας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κατάσταση στη χώρα είναι δύσκολη λόγω των αδιάκοπων κυρώσεων και της πίεσης από εχθρικές δυνάμεις και βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πολλές δυσκολίες και δοκιμασίες. Ο πόνος που προκάλεσαν οι υπό τις ΗΠΑ εχθρικές δυνάμεις στον κορεατικό λαό έχει μεταστραφεί σε οργή», δήλωσε ο Κιμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.