Οι σταρ του Χόλιγουντ που υιοθέτησαν παιδιά (φωτό)

Οι σταρ του Χόλιγουντ που υιοθέτησαν παιδιά (φωτό)

Τα υιοθετημένα παιδιά είναι παιδιά που γεννήθηκαν από την καρδιά και δεν είναι λίγοι οι σταρ του Χόλιγουντ που αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους υιοθετώντας παιδιά από όλο τον κόσμο.

Η νέα ζωή που ξεκίνησε στην αγκαλιά των θετών γονιών τους δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και έτσι συχνά τα υιοθετημένα παιδιά διάσημων εκπροσώπων της showbiz δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από τα φλας της δημοσιότητας.

Παρακάτω θα βρείτε μία λίστα επωνύμων που ακόμα κι αν έχουν αποκτήσει βιολογικά παιδιά, πήραν την απόφαση να υιοθετήσουν ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους.

Μισέλ Φάιφερ

https://www.instagram.com/p/Bzx9di_JmNO/?utm_source=ig_embed

Η Μισέλ Φάιφερ υιοθέτησε την κόρη της Κλόντια Ρόουζ το 1993. Ένα χρόνο αργότερα απέκτησε τον βιολογικό της γιο, Τζον Χένρι. Το όνειρό της για να υιοθετήσει της γεννήθηκε στην εφηβεία.

Κέιτ Μπλάνσετ

https://www.instagram.com/p/B2liXialm4n/?utm_source=ig_embed

H Kέιτ Μπλάνσετ υιοθέτησε την κόρη της Έντιτ Βίβιαν Πατρίσια Άπτον τον Μάρτιο του 2015. Η ηθοποιός έχει ακόμα τρεις γιους, τον Ντάσιελλ Τζον Άπτον, τον Ρόμαν Ρομπέρ Άπτον και τον Ιγνάτιος Μαρτίν Άπτον.

Σάρον Στόουν

https://www.instagram.com/p/Bxz_ppdpXJE/?utm_source=ig_embed

Η Σάρον Στόουν υιοθέτησε το 2002 τον Ρόαν Τζόσεφ ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον παραγωγό Φιλ Μπροστεϊν. Μετά το διαζύγιό της, υιοθέτησε ακόμα δύο παιδιά,τον Λερντ και τον Κουίν.

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ

https://www.instagram.com/p/BsfpBhhF4_F/?utm_source=ig_embed

Η Αντζελίνα Τζολί έχει έξι παιδιά, από τα οποία έχει υιοθετήσει τα τρία. Το 2002 πήρε στην αγκαλιά της τον Μάντοξ από την Καμπότζη, το 2006 την Ζαχάρα από την Αιθιοπία και το 2007 τον Παξ από το Βιετνάμ. Στη συνέχεια ήρθαν και τα βιολογικά παιδιά της, καρπός του έρωτά της με τον Μπραντ Πιτ.

Μαντόνα

https://www.instagram.com/p/BX_jbKwjENR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

H βασίλισσα της pop, Μαντόνα, αφού απέκτησε δύο βιολογικά παιδιά, την Λούρδη και τον Ρόκο, θέλησε να υιοθετήσει τον Ντέιβιντ το 2008, την Μέρσι το 2009 και τις δίδυμες Έστερ και Στελ το 2017.

Σάντρα Μπούλοκ

https://www.instagram.com/p/B16eUO0oJg-/?utm_source=ig_embed

Η Σάντρα Μπούλοκ μετά το χωρισμό της με τον Τζέσε Τζέιμς υιοθέτησε το 2010 τον Λούις και του χάρισε τα πάντα. Αργότερα ο μικρός Λούις απέκτησε και μία αδελφούλα, την επίσης υιοθετημένη Λίλα.

Μεγκ Ράιν

https://www.instagram.com/p/BtR2PY-hgLx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Η Μεγκ Ράιν έχει ένα βιολογικό παιδί, τον Τζακα Χένρι που γεννήθηκε το 1993. To 2006 θέλησε να μεγαλώσει την οικογένειά της και υιοθέτησε την Ντέιζι Τρου από την Κίνα.

Νικόλ Κίντμαν και Τομ Κρουζ

https://www.instagram.com/p/BSEVASvlrKB/?utm_source=ig_embed

Ο γάμος της Νικόλ Κίντμαν και του Τομ Κρουζ διήρκεσε δέκα χρόνια. Το ζευγάρι χώρισε λίγο μετά την δέκατη επέτειο γάμου του, ενώ η Κίντμαν ήταν τριών μηνών έγκυος. Η ηθοποιός απέβαλε, αλλά οι δυο τους μοιράζονται από κοινού την κηδεμονία του Κόνορ και της Μπέλα που υιοθετήθηκαν όσο το ζευγάρι ήταν ακόμα μαζί.

Νία Βαρντάλος

https://www.instagram.com/p/ByedWuynNJ9/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη δυσκολία της να αποκτήσει το δικό της βιολογικό παιδί, ήταν ένα μυστικό που το κρατούσε για πολλά χρόνια μέσα της η Νία Βαρντάλος. Η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, μετά από 22 χρόνια ευτυχισμένου γάμου με τον σύζυγό της Ίαν Γκομέζ, αποφάσισαν γίνουν γονείς ενός κοριτσιού με τη διαδικασία της υιοθεσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.