ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Airbnb ενοικιάζει το «αληθινό» σπίτι της Barbie – Είναι γεμάτο ρούχα και αξεσουάρ (φώτο)

Η Airbnb ενοικιάζει το «αληθινό» σπίτι της Barbie – Είναι γεμάτο ρούχα και αξεσουάρ (φώτο)

Τον στίχο «I’m a Barbie girl in a Barbie world» φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει πράξη η Airbnb, που για πρώτη φορά προσφέρει διαμονή σε ένα αντίγραφο της βίλας στο Μαλιμπού, της διάσημης κούκλας.

Η Airbnb, που γιορτάζει την επέτειο 60 χρόνων της Barbie, θα δώσει την ευκαιρία σε έναν θαυμαστή της να ενοικιάσει το σπίτι για μια διήμερη διανυκτέρευση από την Κυριακή 27 μέχρι την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, για μόλις 60 δολάρια την βραδιά, με δωμάτιο για τον ίδιο και τρία ακόμη άτομα.

Η πολυτελής βίλα, με βασικό χρώμα φυσικά το ροζ, έχει διαμορφωθεί ανάλογα ώστε να μοιάζει με το χαρακτηριστικό παραθαλάσσιο σπίτι της Barbie, και βρίσκεται στην καρδιά του Μαλιμπού έχοντας θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Εκτός από δυο κρεβατοκάμαρες και δυο μπάνια, το σπίτι περιλαμβάνει επίσης διάφορους ακόμη μοναδικούς χώρους, ανάμεσά τους μικρή κινηματογραφική αίθουσα, γήπεδο, χώρο διαλογισμού, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πισίνα και πολλά άλλα.

Ωστόσο το πιο ελκυστικό ίσως μέρος του σπιτιού είναι το δωμάτιο – ντουλάπα, που διαθέτει μια τεράστια γκαρνταρόμπα από κανονικών διαστάσεων ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της Barbie, από τα τελευταία 60 χρόνια, ανάμεσά τους διάφορες στολές από τα επαγγέματα της κούκλας αυτές τις δεκαετίες, οπότε οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ντυθούν από αστροναύτες μέχρι πυροσβέστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, η διαμονή δεν περιλαμβάνει μόνο υλικές απολαύσεις, αφού η ενοικίαση συνοδεύεται επίσης από διάφορες δραστηριότητες, μεταξύ άλλων περιποίηση μαλλιών από την hairstylist των διασήμων Jen Atkin και μαθήματα ξιφασκίας από την Ολυμπιονίκη Ibtihaj Muhammad.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.