Τρόμος στον αέρα για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Τρόμος στον αέρα για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Λαχτάρα για πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας, Ουίλιαμ και Κέιτ, καθώς το αεροπλάνο τους βρέθηκε σε σοβαρές αναταράξεις και απέτυχε δύο φορές να προσγειωθεί στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν.

Το αεροπλάνο της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας που έφερε το βασιλικό ζευγάρι αναγκάστηκε να προχωρήσει σε διπλή προσπάθεια προσγείωσης στο Ισλαμαμπάντ την Πέμπτη και τελικά να επιστρέψει στη Λαχόρ λόγω της έντονης καταιγίδας που επικρατούσε στην περιοχή.

Το ζεύγος βρίσκονται για 4η συνεχόμενη μέρα στο Πακιστάν για να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις στη χώρα, ώστε οι σχέσεις μεταξύ Βρετανίας και Πακιστάν να γίνουν πιο δυνατές.

Είναι η πρώτη βασιλική περιοδεία στην χώρα από το 2006, λόγω των προβλημάτων ασφαλείας που επικρατούσαν 13 χρόνια πριν. Ωστόσο, οι διπλωμάτες επισημαίνουν το γεγονός ότι η British Airways διαθέτει ξανά πτήσεις για το Ισλαμαμπάντ. Μάλιστα ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν – ο οποίος έχει καταγωγή από το Πακιστάν επισκέφθηκε τη χώρα τον Δεκέμβριο του 2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πριγκιπικό ζευγάρι έφτασε στην αεροπορική βάση του Πακιστάν, Νουρ Χαν, την Δευτέρα, με την Κέιτ να φοράει ένα γαλάζιο πανέμορφο σύνολο της Κάθριν Γουόκερ ενώ ο Γουίλιαμ φορούσε ένα κοστούμι σε βαθύ μπλε χρώμα. Πακιστανοί αξιωματούχοι τους υποδέχτηκαν με ένα μπουκέτο λουλούδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.