ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Δείτε πλάνα από την «πτήση του τρόμου» για πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον (βίντεο)

Δείτε πλάνα από την «πτήση του τρόμου» για πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον (βίντεο)

Τον τρόμο με τα μάτια τους είδαν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, κατά τη διάρκεια της πτήσης τους από τη Λαχόρη στο Ισλαμαμπάντ.

Το πριγκιπικό ζεύγος ταξίδευε με αεροσκάφος της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας όταν, κατά τη διάρκεια της πτήσης (10 λεπτά μετά την απογείωση σύμφωνα με δημοσιεύματα) που φυσιολογικά διαρκεί 30 λεπτά, έπεσαν σε σφοδρή καταιγίδα.

Το αεροσκάφος για ώρα έκανε κύκλους και προσπάθησε δύο φορές, ανεπιτυχώς, να προσγειωθεί σε δύο διαφορετικά αεροδρόμια του Ισλαμαμπάντ. Τελικά, οι πιλότοι αποφάσισαν να επιστρέψουν στη Λαχόρη, όπου και προσγειώθηκαν με ασφάλεια. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, αμέσως μετά την προσγείωση ενημέρωσε πως ο ίδιος και η σύζυγός του είναι καλά στην υγεία τους. Κάποιοι από τους επιβάτες περιέγραψαν την πτήση ως «rollercoaster».

Σήμερα, τα διεθνή ΜΜΕ δημοσίευσαν ένα συγκλονιστικό βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε από κάποιον επιβάτη (μαζί με το πριγκιπικό ζεύγος και τους συνεργάτες τους ταξίδευαν 40 εκπρόσωποι του Τύπου) από την πτήση, τη στιγμή που έπεσε στη σφοδρή καταιγίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=FckiOF5ZGaI

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.