ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η πιο τρομακτική γέφυρα βρίσκεται στην Κίνα – Για να την… περάσεις πρέπει να είσαι αρκετά τολμηρός (φώτο)

Η πιο τρομακτική γέφυρα βρίσκεται στην Κίνα – Για να την… περάσεις πρέπει να είσαι αρκετά τολμηρός (φώτο)

Στην Κίνα, στο Shiniuzhai National Park, χτίστηκε πριν από πολλά χρόνια μια γέφυρα για να ενώνει τη μία μεριά του πάρκου με την άλλη. Πέρυσι, στο πλαίσιο μιας ανακαίνισης των χώρων, αποφάσισαν να προσθέσουν σε ένα σημείο της γέφυρας, γυαλί.

Και μετά από αυτό ήρθε η έμπνευση. Οι ιθύνοντες του πάρκου αποφάσισαν να την κάνουν όλη γυάλινη. Ο Yang Guohong, ένας εκ των αρχιτεκτόνων, δήλωσε σε τοπική εφημερίδα, ότι το συγκεκριμένο έργο είναι τόσο ασφαλές που “ακόμα κι αν είναι γεμάτη με κόσμο και όλοι ταυτόχρονα χοροπηδούν, δεν πρόκειται ποτέ να πέσει. Και το γυαλί να σπάσει είναι τόσα τα σίδερα που την κρατούν που αποκλείεται να κατεδαφιστεί”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γέφυρα έχει ύψος 180 μέτρα και 299 μέτρα μήκος και θεωρείται ως η πλέον τρομακτική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.