ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιταλία: Στις φλόγες ιστορικό κτίριο πολιτιστικής κληρονομιάς (φώτο-βίντεο)

Ιταλία: Στις φλόγες ιστορικό κτίριο πολιτιστικής κληρονομιάς (φώτο-βίντεο)

Στις φλόγες έχει τυλιχθεί από νωρίς σήμερα το πρωί το ιστορικό κτιριακό συγκρότημα της Καβαλερίτσα Ρεάλε, στο κέντρο του Τορίνου, το οποίο αποτελεί Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά και να αποφευχθεί επέκτασή της στις παρακείμενες εγκαταστάσεις της κρατικής ραδιοτηλεόρασης RAI.
https://twitter.com/LaStampa/status/1186169127486087168

Σημειώνεται πριν από λίγα χρόνια το ιστορικό κτίριο είχε ξανατυλιχθεί στις φλόγες. Η κυκλοφορία στο κέντρο του Τορίνου έχει απαγορευθεί για να διευκολυνθεί το έργο της κατάσβεσης.

Μέχρις στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες και δεν έχουν διαπιστωθεί τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς στο κτίριο, στο οποίο στεγάζονται -ως επί το πλείστον- συλλογικότητες του Τορίνου.
https://twitter.com/emenietti/status/1186177295855378438

Οι κάτοικοι της περιοχής ξύπνησαν από τους πυκνούς καπνούς και τις φλόγες και στο διαδίκτυο, ήδη, κυκλοφορεί πλήθος εικόνων από την πυρκαγιά.
https://twitter.com/notizieoggi24/status/1186170500705337349

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.