ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σοκαριστικό βίντεο: 22χρονος γυμναστής «έσπασε» το λαιμό του επιχειρώντας άλμα με τριπλή κωλοτούμπα

Σοκαριστικό βίντεο: 22χρονος γυμναστής «έσπασε» το λαιμό του επιχειρώντας άλμα με τριπλή κωλοτούμπα

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τη στιγμή του σοβαρότατου τραυματισμού ενός 22χρονου γυμναστή από τη Ρωσία κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να κάνει μια τριπλή ανάποδη εναέρια κωλοτούμπα.

Ο Αχεγκέτ Βαλίτοφ από την πόλη Ούφα επιχείρησε το άλμα κατά τη διάρκεια προπόνησης τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η πτώση του, όμως, ήταν εξαιρετικά άσχημη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα.

Ένα μήνα μετά το ατύχημά του ο 22χρονος γυμναστής παραμένει κλινήρης καθώς μόλις πρόσφατα ανέκτησε μερική αίσθηση και κίνηση της αριστερής του πλευράς με τη δεξιά του πλευρά να παραμένει παράλυτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 22χρονος απηύθυνε, μάλιστα, έκκληση μέσω τοπικών μέσων ενημέρωσης προκειμένου να λάβει οικονομική βοήθεια για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.