Άνδρας παρακολουθούσε ταινία ερωτικού περιεχομένου και έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε (φώτο)

Άνδρας παρακολουθούσε ταινία ερωτικού περιεχομένου και έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε (φώτο)

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν φανταζόταν αυτό που έζησε ένας 54χρονος στην Μεγάλη Βρετανία.

Ο 54χρονος άνδρας, ο οποίος στο παρελθόν είχε βρεθεί στην φυλακή για διάφορα μικροεγκλήματα, αποφάσισε να βάλει να δει μια ταινία αισθησιακού περιεχομένου.

Για την ακρίβεια, αναγνώρισε ότι μια από τις κοπέλες που έπαιζαν ήταν η 19χρονη σύντροφός του!

Η ίδια το αρνείται, ωστόσο ο Stanley την οδήγησε σε μια γέφυρα και απείλησε πως θα την πετάξει. Πλέον οι διαφορές τους θα λυθούν στα δικαστήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Stanley Dodds λίγο αργότερα έπαθε αμόκ και η βραδιά του κατέληξε στην φυλακή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.