ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ισχυρές καταιγίδες στην Β. Ιταλία – Ένας νεκρός

Ισχυρές καταιγίδες στην Β. Ιταλία – Ένας νεκρός

Ένας οδηγός ταξί πνίγηκε στην Ιταλία κατά τη διάρκεια των ισχυρών καταιγίδων, που προκάλεσαν σαρωτικές πλημμύρες και κατέστρεψαν μία γέφυρα στη βόρεια Ιταλία.

Το ταξί παρασύρθηκε από τα λασπόνερα στην πόλη Καπριάτα ντ’ Όρμπα (περιοχή Πιεμόντε, βορειοδυτικά), όπου επίσης κατέρρευσε μια γέφυρα. Ένας επιβάτης του οχήματος κατάφερε να βγει από το ταξί και να σωθεί αφού κρεμάστηκε από τα κλαδιά ενός δέντρου, μεταδίδουν ιταλικά ΜΜΕ.

Τουλάχιστον 100 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους χθες στη Λιγουρία (βορειοανατολικά), την ώρα που οι πυροσβέστες διεξήγαγαν 900 επιχειρήσεις διάσωσης μεταξύ της Γένοβας και του Μιλάνου, όπου πλημμύρισαν δρόμοι και σιδηροδρομικές γραμμές και η κυκλοφορία διακόπηκε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Η στάθμη του ποταμού Πάδου, που διασχίζει την Ιταλία από τα δυτικά στα ανατολικά, ανήλθε σε ύψος 3,5 μέτρων σε διάστημα 24 ωρών, ανέφερε η μεγαλύτερη αγροτική ένωση της Ιταλίας Coldiretti, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την Coldiretti, «λόγω των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής», η Ιταλία πλήττεται από «περισσότερες από τρεις καταιγίδες ημερησίως από τις αρχές του φθινοπώρου, με πλημμύρες, ισχυρούς ανέμους και χαλάζι, με μια συχνότητα 18% μεγαλύτερη σε σύγκριση με την ίδια περίοδο τον περασμένο χρόνο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.