ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΗΠΑ: 9χρονος κατηγορείται πως έβαλε φωτιά κι έκαψε ζωντανούς 5 συγγενείς του

ΗΠΑ: 9χρονος κατηγορείται πως έβαλε φωτιά κι έκαψε ζωντανούς 5 συγγενείς του

Ένα ανατριχιαστικό και ταυτόχρονα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στις ΗΠΑ.

Για την δολοφονία πέντε συγγενών του σε φωτιά σε τροχόσπιτο στο Ιλινόις των ΗΠΑ, κατηγορείται ένα 9χρονο αγόρι.

Το παιδί βρέθηκε την Δευτέρα ενώπιον των δικαστικών αρχών και εμφανώς μπερδεμένο και με δάκρυα στα μάτια άκουσε να του αποδίδονται κατηγορίες, πριν δοθεί πίσω στον παππού και την γιαγιά του.

Η φωτιά για την οποία πρόκειται να καθίσει στο σκαμνί ο 9χρονος εκδηλώθηκε τον προηγούμενο Απρίλιο, με τρία παιδιά και δύο ενήλικες, ηλικίας από 1 έως 69 ετών, να χάνουν τη ζωή τους. Αφού ξέσπασε η φωτιά, το παιδί έτρεξε στο διπλανό σπίτι όπου έμεναν οι γονείς της μητέρας του και άρχισε να φωνάζει «Το σπίτι έπιασε φωτιά! Βοήθεια!».

Η 28χρονη μητέρα του, η οποία επέζησε από την φωτιά, στέκεται στο πλευρό του γιου της. «Όλοι τον κοιτάνε σαν να είναι κάποιο τέρας. Οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Ναι, ήταν μια φρικτή τραγωδία αλλά δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να πετάξει τη ζωή του. Τον συγχωρώ. Τον αγαπάω ό,τι και να γίνει», δήλωσε προ ημερών στο CBS σημειώνοντας ότι ο μικρός διαγνώστηκε πρόσφατα ότι πάσχει από σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή, ελλειμματική προσοχή και υπερκινητικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη του προγραμματίστηκε για τα τέλη Νοεμβρίου και μέχρι τότε θα είναι ελεύθερος λόγω της ηλικίας του. Ακόμα πάντως και αν καταδικαστεί θα αποφύγει την φυλάκιση και θα του επιβληθεί ποινή με περιοριστικούς όρους, θεραπεία και συμβουλευτική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.