ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έβαψαν σκυλιά ασπρόμαυρα για να μοιάζουν με… πάντα (φώτο-βίντεο)

Έβαψαν σκυλιά ασπρόμαυρα για να μοιάζουν με… πάντα (φώτο-βίντεο)

Έντονες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια πυροδότησε η ιδέα ενός καφέ στην Κίνα να βάψει σκύλους ράτσας Τσόου Τσόου ώστε να μοιάζουν με μικρά πάντα.

Το Cute Pet Games άνοιξε πριν από ένα μήνα στην πόλη Τσενγκτού της επαρχίας Σιτσουάν, που φιλοξενεί μεγάλο αριθμό του υπό εξαφάνιση είδους, και στους χώρους του κυκλοφορούν έξι Τσόου Τσόου βαμμένα ασπρόμαυρα.

Βίντεο των σκύλων να περιφέρονται στο καφέ έγινε viral στα κινεζικά social media και σε αυτό ο ιδιοκτήτης του καφέ εξηγεί πως προσφέρει επίσης υπηρεσίες βαφής έναντι περίπου 165 λιρών σε όσους επιθυμούν να βάψουν έτσι τα κατοικίδιά τους.

«Στο όνομα της αγάπης για τα ζώα, αυτά τα καφέ το μόνο που θέλουν είναι να βγάζουν χρήματα», «Προτείνω να βάψουν ασπρόμαυρους τους ιδιοκτήτες των ζώων», σχολίασαν κάποιοι χρήστες, ενώ πολλοί επισήμαναν πως οι βαφές δεν είναι καθόλου καλές για την υγεία των σκύλων.

«Οι σκύλοι είναι σκύλοι. Με το να τους βάψεις, δεν γίνονται πάντα, και είναι ζωντανά πλάσματα. Τους κάνεις κακό στο όνομα αυτού που νομίζεις πως δείχνει όμορφο», ανέφερε κάποιος χρήστης.

Ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που υπερασπίστηκαν τον ιδιοκτήτη του καφέ και το δικαίωμά του πάνω στην εμφάνιση των ζώων.

«Είναι ο σκύλος σου, εσύ αποφασίζεις, πολύ γλυκό», έγραψε κάποιος.

Μετά τον σάλο, το καφέ ανακοίνωσε στην σελίδα του στο Weibo πως δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες βαφής.

«Το Τσενγκτού είναι σπίτι των πάντα. Θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, που θα μας ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα καφέ και pet shop», εξήγησε ο ιδιοκτήτης, τονίζοντας πως οι σκύλοι είναι απολύτως υγιείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.