ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

To κόλπο αυτής της γιαγιάς μας εκπλήσσει – Τι σκέφτηκε για να τηγανίσει χωρίς να καεί; (φωτο)

To κόλπο αυτής της γιαγιάς μας εκπλήσσει – Τι σκέφτηκε για να τηγανίσει χωρίς να καεί; (φωτο)

Μια πολύ γλυκιά γιαγιά έγινε πρόσφατα viral, μάλλον χωρίς να το γνωρίζει και σκορπίζει γέλιο!

Η παρακάτω εξαιρετικά εφευρετική γιαγιά, λοιπόν, έχει βρει τον τρόπο να προστατευτεί από το καυτό λάδι όταν τηγανίζει! Ο εγγονός της, δημοσίευσε τη φωτογραφία της στο Reddit και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Η τεχνική της γιαγιάς μου για να μαγειρεύει με καυτό λάδι». Είναι απολαυστική!

Από κάτω τα σχόλια ξεπέρασαν τις 1,5 χιλιάδες, ενώ τα like τις 70 χιλιάδες -γεγονός που καθιστά τη γιαγιά πραγματική influencer!

Στη φωτογραφία λοιπόν βλέπουμε τη γιαγιά να έχει κόψει ένα μεγάλο πλαστικό μπουκάλι, 1,5 λίτρου, και να έχει αφαιρέσει το κάτω μέρος. Η ίδια έβαλε μέσα το χέρι της, ώστε να πιάσει την κουτάλα, το χερούλι της οποίας πέρασε μέσα από το στόμιο. Από πάνω έβαλε μια πετσέτα, για επιπλέον προστασία. Μαγκάιβερ η γιαγιά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.