ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αδέξιος… ματάκιας: Τον «τσάκωσε» η κάμερα ασφαλείας και συνελήφθη (βίντεο)

Αδέξιος… ματάκιας: Τον «τσάκωσε» η κάμερα ασφαλείας και συνελήφθη (βίντεο)

Ένας άνδρας είχε… χόμπι να σκύβει κάτω από πόρτες για να ακούει ζευγάρια να κάνουν σεξ.

Συγκεκριμένα, η κάμερα του ξενοδοχείου κατέγραψε έναν άντρα ο οποίος περιπλανιόταν στους διαδρόμους και προσπαθούσε να δει και να ακούσει τι έκαναν οι άνθρωποι μέσα στα δωμάτια.

Η κα Tang και ο φίλος της έμεναν σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Jiangjin του Chongqing, νοτιοδυτικά της Κίνας, τον Οκτώβριο, όταν συνειδητοποίησαν μια σκιά που κινείται έξω από την πόρτα του δωματίου τους στη μέση της νύχτας.

Προειδοποίησαν την αστυνομία το επόμενο πρωί και αξιωματικοί πήγαν να δουν τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας.

Έτσι ανακάλυψαν πως κάποιος περιπλανιόταν στον διάδρομο, έβγαζε το κινητό, έσκυβε στο πάτωμα και προσπαθούσε να καταγράψει από την χαραμάδα της πόρτας τους ήχους που ακούγονταν από τα ζευγάρια στο δωμάτιο.

Μάλιστα, τσέκαρε το τηλέφωνο του πριν πάει στο επόμενο δωμάτιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O άνδρας συνελήφθη και φυλακίστηκε για πέντε μέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.